• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kırmızı halıya damga vurdular ÇAĞRI ZORER

Kırmızı halıya damga vurdular

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.04.2017, 00:00

İngiltere'nin tiyatro oyunları ve oyuncularına verilen en prestijli ödülü Olivier Ödülleri, geçtiğimiz gece Londra'daki Royal Albert Hall'da düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Her ödül töreninin vazgeçilmez ritüeli olan kırmızı halı yürüyüşleri de gecenin en çok ilgi gösterilen anlarından oldu. Game of Thrones dizisinin aşıkları Kit Harington ve Rose Leslie kırmızı halıya damga vurdu. Son dönemde ayrıldılar iddialarına konu olan çift, dedikodulara gülümseyerek karşılık verdi.

Ünlülerden yeni akım

Dünyaca ünlü modeller, aktrisler ve şarkıcılar birçok akımın başlamasına bazen isteyerek bazen de farkında olmadan önayak oluyorlar. Son günlerin yeni trendini başlatan ünlüler, cep telefonlarının kılıflarına isimlerinin baş harflerini yazdırdılar. Hailey Baldwin ve Rita Ora'nın öncü olduğu akım kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve isim yazdırılan kılıflar alışveriş sitelerinde büyük rağbet gördü.

Mariah Carey Bryan Tanaka aşkı bitti

Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, koreograf sevgilisi Bryan Tanaka ile 5 ay süren ilişkisini bitirdi. RadarOnline.com'a konuşan çiftin yakın arkadaşları, ikilinin ayrılık sebebinin, Tanaka'nın savurganlığı ve son zamanlarda Carey'i eski eşinden kıskanması olduğunu söylediler. Geçtiğimiz ay Mariah Carey'in eski eşi Nick Cannon ile görüşmesi, Bryan Tanaka'yı çıldırttı. İkili arasında çıkan kavga, Mariah Carey'nin ayrılık kararı almasına neden oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA