• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Romantik yürüyüş ÇAĞRI ZORER

Romantik yürüyüş

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.04.2017, 00:00

Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, MMA dövüşçüsü olan sevgilisi Guilherme Vasconcelos ile Los Angeles'taki Runyon Canyon Park'ta yürüyüş yaparken görüntülendi. Keyiflerinin yerinde olduğu görülen çift, güzel havanın tadını el ele yürüyerek çıkardı. Parktan kopardığı çiçeği sevgilisinin saçına takan Guilherme Vasconcelos, sert mizacının arkasında romantik bir erkek olduğunu göstermiş oldu.

En güzel çiftten en güzel bebek

Hollywood'un ünlü oyuncusu Bradley Cooper ile Victoria's Secret modeli Rus sevgilisi Irina Shayk'ın bebekleri dünyaya geldi. People dergisinin haberine göre, 42 yaşındaki aktörle 31 yaşındaki modelin bebeğinin iki hafta önce dünyaya geldiği öğrenildi. ABD basını, güzel bir anne ve yakışıklı bir babadan doğan bebeği, "Dünyanın en güzel bebeği doğdu" manşetiyle duyurdu. Çift, bebeklerinin cinsiyetini ve ismini doğuma kadar açıklamamayı tercih etti.
Kasım 2016'da hamileliği ortaya çıkan ünlü model uzun bir süre basından kaçarak hamileliğini saklamaya çalışmıştı.
Çifte yakın kaynaklar, ikilinin ebeveyn olmanın heyecanını yaşadıklarını, bebek için isim seçtiklerini söyledi.

Milyarder eşinden ayrılıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Michael Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson, üç ay önce ilk çocuğunu Katarlı milyarder eşi Wissam el Mana ile kucağına almıştı. TMZ'de yer alan habere göre; 50 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getiren Jackson'ın, üç ay sonra eşinden ayrılma kararı alması herkesi şaşırttı. Çifte yakın bir kaynak, "Malesef Janet ve Wissam ayrılmaya karar verdi. Ayrı olsalar bile oğulları Eissa için iyi birer annebaba olacaklardır" dedi. Eissa'nın annesiyle birlikte Londra'da yaşamaya devam edeceği öğrenildi. Kendisinden sekiz yaş küçük olan Al Mana ile 2012 yılında evlenen Jackson'ın, milyarder eşiyle nasıl bir boşanma protokolü imzalayacağı merak konusu.

"Evimin üstündeki helikopteri çekin!"

Amerikalı oyuncu Ryan Phillipe, Katy Perry ile birlikte olduğu dedikodularına daha fazla dayanamadı ve açıklama yapmak zorunda kaldı. Sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayan Philippe: "Katty Perry ile çıkmıyorum. Onu tanımıyorum bile. Lütfen evimin üzerinde helikopter uçurmayı kesin. O burada değil" dedi. Perry ile romantik bir ilişki yaşamasını umut eden hayranlarına ise "İnsanların böyle düşünmesini umursamıyorum" şeklinde yanıt verdi. Şubat ayında bir süredir beraber olduğu Orlando Bloom'dan ayrılan Perry, dedikodular karşısında sessizliğini korurken, E! News'e özel olarak açıklama yapan bir kaynak Perry ve Bloom için "Hala birbirlerini çok seviyorlar, biraz kafalarını topladıktan sonra yeniden bir araya gelebilirler" dedi.

Görevimiz Tehlike 6'nın çekimleri başladı

Merakla beklenen başarılı serinin son çıkartması Görevimiz Tehlike 6, filminin çekimleri resmi olarak başladı. Filmin kadrosuna Superman olarak tanıdığımız 33 yaşındaki yakışıklı aktör Henry Cavill'in de katıldığı daha önce açıklanmıştı.
Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie Twitter adresinden paylaştığı bir fotoğraf ile filmin hayranlarına, yapımın çekimlerinin başladığını duyurdu. Yeni filmde aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra Ethan'ın duygusal yolculuğu da izleyiciye farklı bir anlatımla sunulacak.
Oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby ve Alec Baldwin gibi isimlerin yer aldığı film 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA