• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Müslüman olmaktan gurur duyuyorum ÇAĞRI ZORER

“Müslüman olmaktan gurur duyuyorum"

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.04.2017, 00:00
Bella Hadid bir dergiye verdiği röportajda babasının Amerika’ya mülteci olarak geldiğini ve Filistinli bir Müslüman olduğunu hiç saklamadığını söyledi.

Dünyaca ünlü Victoria's Secret meleği Bella Hadid, Porter dergisine konuştu. Güzel model, Filistlinli babası Mohammed Hadid'in Amerika'ya mülteci olarak geldiğini ve Filistinli bir Müslüman olduğunu hiç saklamadığını söyledi. Amerika'da doğan Hadid kardeşler kendilerini yarı Filistinli olarak gördüklerini daha önce dile getirmişlerdi.
Müslüman olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Hadid, "Babam bizi Müslüman olarak yetiştirdi, her zaman bizimle birlikte dua eder. Müslüman olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Kİm kardashİan: "Mert, içimdeki kadını çıkardı"

Geçtiğimiz gün Los Angeles'ta düzenlenen Moda Ödülleri'nde 'Yılın En Yaratıcısı' ödülünü kazanan ve ünlülerin fotoğrafçısı olarak bilinen Türk fotoğrafçı Mert Alaş, geceye yakın dostu Kim Kardashian ile birlikte katıldı.
Basın mensupları ile uzun uzun sohbet eden Kim Kardashian, başarılı fotoğrafçıyı öve öve bitiremedi. Geçen yıl GQ dergisinin kapağı olduğunda fotoğrafları Mert Alaş'ın çektiğini söyleyen Kardashian "Çok başarılı bir fotoğrafçı. Çekimler sırasında "Sana biraz kişilik vermek istiyorum" diye beni soydu. Sonuçta harika fotoğraflar ortaya çıktı" dedi.

İskandinavların genç yeteneği

İskandinavların müzik dünyasına yeni hediyesi Sigrid, müzik listelerinde yükselmeye devam ediyor. 20 yaşındaki Norveçli yetenek Sigrid yeni klibini "Don't Kill My Vibe" adlı parçasına çekti. Yumuşak vokali ve synth-pop tarzı ile farkını ortaya koyan Sigrid şimdiden sosyal medya hesaplarından da yükselen takipçi sayısıyla adından çok söz ettireceğini belli etti.

Bebek bitkin düşürdü

Amerikalı aktris Amanda Seyfried yakın zamanda evlendiği eşi Thomas Sadoski ile ilk bebeklerini geçtiğimiz ay kucaklamışlardı.
Büyük mutluluk yaşayan çift, ne kadar yorgun düştüklerini yeni farketmeye başladılar. E! News'e konuşan çiftin yakınları, "Her ebeveyn gibi onlar da büyük bir mutluluk yaşıyorlar ama artık yeni bir bebeğin anne-babayı ne kadar yorduğunu iki hafta sonunda anladılar" diye konuştu.

Throttle, sinemaya uyarlanıyor

Ünlü yazar Stephen King'in oğlu Joe Hill ile kaleme aldığı uzun öykü "Throttle" sinemaya uyarlanacak.
Yapımcı Emile Gladstone öykünün haklarını satın aldı ve Maggie filminin yazarı John Scott'u uyarlama üzerinde çalışmak üzere tuttu. Öykü 2009 yılında, yazar Richard Matheson'a saygı niteliğinde sınırlı sayıda çıkan korku antolojisinin bir parçası olarak Duel'den esinlenip yazıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA