• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Melekler Antalya’ya GELiYOR ÇAĞRI ZORER

Melekler Antalya’ya GELiYOR

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.04.2017, 00:00

Antalya'da 9 Haziran'da gerçekleşecek olan Dosso Dossi Fashion Show'a, Victoria's Secret melekleri damgasını vuracak. Adriana Lima'nın baş manken olarak podyuma çıkacağı defilede, Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros da yer alacak.

Ailecek tatile çıktılar

Amerikalı aktris Gwyneth Paltrow, Chirs Martin'den boşandıktan sonra Brad Falchuk ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili yoğun iş tempolarından fırsat bulur bulmaz tatil planı yaptı ve Meksika sahillerinde karar kıldılar. Hafta sonunu sevgilisi ve çocuklarını da yanına alarak değerlendiren Paltrow, Meksika'nın Cabo San Lucas sahillerini tercih etti. Tatilde çocukları Apple ve Moses'ı yanından ayırmayan başarılı oyuncu, güneşin tadını çıkardı.

Uma Thurman mercek altında

yaşındaki Hollywood yıldızı Uma Thurman ile arkadaşları dinlenmek için, ünlülerin gözde tatil mekanı St. Barts adasını seçti. Üç çocuk annesi Thurman'ın tatil pozları basına yansır yansımaz ünlü oyuncu moda eleştirmenlerinin radarına girdi. Birçoğu ünlü oyuncunun aslında yaşına ve dünyaya getirdiği çocuk sayısına bakılırsa son derece iyi göründüğünü ama tek parça mayo tercih etmesi gerektiğini söyledi.
Bazıları da Thurman'ın spor yaparak kaslarını sıkılaştırması gerektiğine dikkat çekti.

Björk avatar olarak döndü

İzlandalı efsane Björk, 2015'in Ocak ayında çıkardığı dokuzuncu stüdyo albümü 'Vulnicura'da yer alan Notget parçası için, sanal gerçeklik yönetimiyle çekilen video klibini yayınladı. 30 yılı aşan kariyerini her çalışmasıyla bir üst seviyeye taşımayı başaran Björk, Warren Du Preez ve Nick Thornton Jones'un yönettiği videoda, şekil değiştiren bir avatar olarak çıkıyor. Videonun yaratıcı direktörlüğünü ve maskelerin tasarımını da James Merry ile birlikte yapan Björk'ün videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Kaptan Amerika'dan üzücü haber

Gönüllerin Kaptan Amerika'sı olarak sevilen Chris Evans'tan kalp kıran bir haber geldi. Evans, Avengers: Infinity War'un ardından gelecek devam halkasından sonra sözleşmesinin sonlanacağını açıkladı. The Ellen DeGeneres Show'da konuşan 35 yaşındaki oyuncu, "Avengers: Infinity War'un çekimleri sürüyor ve ardından bu yılın sonunda serinin 4. halkasının çekimlerine başlayacağız.
Onun ardından sözleşmem bitiyor" diye konuştu. Bu sözleriyle Evans sözleşmesinin bittiğini doğruladı.

Gizemli akşam yemeği

Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue Londra gecelerinde görüntülendi. Albüm çalışmalarını Amerika'da sürdüren güzel şarkıcı, Londra'da akşam yemeği yedi. Mekan çıkışında basına poz veren Minogue, "Yemeğe yalnız mı geldiniz?" sorularına cevap vermedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA