• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Her paylaşımı 1 milyon dolar ÇAĞRI ZORER

Her paylaşımı 1 milyon dolar

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.04.2017, 00:00

D'Marie Analytics isimli şirketin uzun süredir yaptığı sosyal medya araştırmaları ilk sonuçlarını vermeye başladı.
Ünlülerin Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımların değerlerini ölçen araştırmaya göre Beyonce, 2017 yılında en çok ilgi gösterilen ünlü oldu.
Daha önce zirvede bulunan Selena Gomez'in ise ikinciliğe düştüğü söylendi.
İkiz bebeklerine hamile olduğu müjdesini Instagram'da paylaşan Beyonce bu paylaşımla rekor kırdı. Beyonce'un her bir paylaşımının değeri 1 milyon dolar olarak açıklandı.

Kendall'a reklam tepkisi

Victoria's Secret meleği Kendall Jenner'ın oynadığı içecek reklamı geçtiğimiz gün yayınlandı. Reklamda, protestocular sokaklarda yürürken Kendall Jenner fotoğraf çekimini yarıda bırakıp protestoculara katılıyor. Grubun önünü polis barikatı kestiği anda ünlü manken elindeki içeceği bir polise barış ikramı olarak veriyor. Amerika'da ve sosyal medyada reklam yayınlandıktan sonra Kendall Jenner'a böyle bir reklamda oynadığı için oldukça tepki gösterildi. Jenner ise eleştirilere cevap vermedi.

Aniston eşini yalnız bırakmadı

Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston, eşi Justin Theroux'un başrolünü oynadığı The Leftovers dizisinin 3. sezon prömiyerine katıldı. Güzel oyuncu fit vücudu ve deri elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Yeni projesi Dumplin'den bahseden Aniston, görünürde henüz başka bir projesinin olmadığını söyledi.

Stallone 'yokum' dedi

Rambo ve Rocky filmleri ile tüm dünyada efsane haline gelen ünlü aktör Sylvester Stallone'un, Cehennem Melekleri'nin 4. ve son filminde oynamayacağı iddia edildi. Deadline'ın haberine göre, Stallone'un filmde olacağı duyurulduktan sonra yeni gelişmeler yaşandı. Ünlü oyuncunun çekilen ilk üç filmde kontrolü elinde tuttuğu fakat son filmin hazırlıkları sırasında kendisinden habersiz yaratıcı ekibin değiştirilmesine sinirlendiği ortaya çıktı. Stüdyo başkanı Avi Lerner yaptığı açıklamada aralarındaki sorunların çözülebileceğini söyledi.

Jlo yeniden stüdyoya girdi

Latin yıldız Jennifer Lopez "Ain't Your Mama" ve eski eşi Marc Anthony ile yaptığı düetten bu yana stüdyoya girmemiş ve uzun bir sessizliğe bürünmüştü.
Son zamanlarda müzikal kariyeri yerine aşk hayatı ile gündeme gelen güzel şarkıcı geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım ile hayranlarını heyecanlandırdı. Skrillex ile stüdyoya giren diva, yeni albümünde yer alacak parçanın bir kısmını takipçileriyle paylaştı. Lopez'in bu paylaşımı 9. stüdyo albümünün yolda olduğu yorumlarına neden oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA