• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Annelik zor ÇAĞRI ZORER

Annelik zor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.06.2017, 00:00

Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman, geçen hafta iki farklı mekanda önce küçük kızıyla sonra da oğluyla objektiflere takıldı. Sokaktan gelip geçen diğer insanlardan ayırt etmenin mümkün olmayacağı şekilde dolaşan Portman, 6 yaşındaki oğlu Aleph ile Los Angeles'ta çıktığı alışveriş turunda görüntülendi. Poşetler dolusu ürün satın alan Portman, oğlunun ısrarcı tavırları nedeniyle de zor anlar yaşadı.

George Clooney baba oldu

Amerikalı oyuncu George Clooney yıllarca evlat sahibi olmak istemediğini dile getirmiş ve daha önceki evliliklerinde çocuk yapmamıştı. Ünlü aktör avukat eşi Amal Clooney ile evlendikten sonra baba olmaya karar vermişti. Çiftin ikiz bebekleri geçtiğimiz gün dünyaya geldi. Ella adında bir kızı ve Alexander adında bir oğlu olan George Clooney, böylece babalık duygusunu da yaşamış oldu. Amal Clooney ve ikizlerin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Yılın Kadını: Nicole Kidman

Glamour dergisinin her yıl düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri sahiplerini buldu. Gecenin yıldızı Nicole Kidman oldu. Avustralyalı ünlü yıldız, "yılın film oyuncusu" seçilerek ödülünü aldı. 2017, adeta Nicole Kidman'ın yılı oldu. Oscar'lı oyuncu, 70.Cannes Film Festivali'nde de "70. yıl özel ödülü"nü kazanmıştı. Başarılı aktris kendisini mutlu ve gururlu hissettiğini söyledi.

Dev kadroya karavan yetmedi

Birçok süper kahramanı görme şansını yakalayacağımız Avengers: Infinity War filmi için geri sayım sürerken, filmin setinden paylaşılan bir fotoğraf prodüksiyonun büyüklüğünü gözler önüne serdi. Film setinin yanında oyuncuların karavanları ve ekipmanlar için kullanılan tırlar büyük bir alana zorlukla sığdırıldı. 2018'de vizyona girecek olan devam filmde yer alacak kahramanlar arasında Iron Man, Hulk, Kaptan Amerika, Thor, Spider Man, Black Panther ve Ant Man gibi daha bir çok Marvel kahramanı bulunuyor.

Al PacIno'nun yeni projesi belli oldu

Amerikan HBO kanalı, ses getirecek yeni televizyon filmi için efsane isim Al Pacino ile el sıkıştıklarını duyurdu. Henüz adı belli olmayan filmin konusu, 2011 yılında Amerika'nın en prestijli okullarından biri olan Penn State'deki yaşanan taciz skandalını konu alacak. 6 yıl önce gerçekleşen olay, tarihin en iyi futbol koçlarından biri olarak kabul edilen Joe Paterno'nun kariyerini sonlandırmıştı. Pacino, filmde Penn State'in 46 yıllık koçu Joe Paterno'yu canlandıracak. HBO'nun 2013'ten beri üzerinde çalıştığı yapımın yönetmen koltuğunda ise Barry Levinson oturacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA