• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BIeber’a ayakkabılı protesto ÇAĞRI ZORER

BIeber’a ayakkabılı protesto

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.06.2017, 00:00

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber sansasyonel olaylarına bir yenisini ekledi. İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen Summerbu​rst Festivali kapsamında verdiği konserde, hayranları, ünlü yıldızdan Luis Fonsi ve Daddy Yankee'yle ortak çalışması olan İspanyolca 'Despacito' şarkısını söylemesini istedi. Kalabalığın isteğine "Şarkının sözlerini bilmiyorum, söyleyemem" karşılığı veren Justine Bieber hayranlarından tepki gördü. Bir hayranı Bieber'ın umursamazlığına sinirlenerek ayakkabısını fırlattı. Ünlü şarkıcı, son anda fark ettiği ayakkabıdan kıl payı kurtuldu.

FIFTH HARMONY AYNI İSİMLE YOLA DEVAM EDECEK

Camila Cabello'nun solo kariyerine devam etmek için ayrılması sonucu dört kişi kalan Fifth Harmony isim değişikliğine gitmeyerek aynı isimle yola devam kararı aldı. Gruba beşinci bir üye almayacaklarını açıklayan başarılı grup, yeni video klipleriyle hayranlarını sevindirdi. Gucci Mane ile düet yaptıkları 'Down' şarkısının video klibini yayınlayan Fifth Harmony, neon tonlar içinde dans ederken görülüyorlar. Video klip bir hafta sonunda 12 milyon izlenme rakamına ulaştı.

KADROYA MICHELLE MONAGHAN DA EKLENDİ

Görevimiz Tehlike 6'nın senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen Christopher McQuarrie, Michelle Monaghan'ın canlandırdığı Julia Meade karakterinin Görevimiz Tehlike 6'da yer alacağını onayladı.
Başrollerde Tom Cruise ve Henry Cavill'i izleyeceğimiz devam filminin kadrosunda Alec Baldwin, Simon Pegg ve Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Angela Bassett, Ving Rhames ve Sean Harris gibi birbirinden ünlü isimler bulunuyor.
Film, ülkemizde 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

COLE KIDMAN ŞAŞIRTTI

20 Haziran'da 50 yaşına girecek olan Avustralyalı aktris Nicole Kidman, yapacağı parti hakkında konuştu. Ünlülerin 50. doğum günü partilerinin oldukça şaşalı bir şekilde kutlandığı Hollywood camiasında Nicole Kidman'ın istediği parti herkesi şaşırttı. Oscarlı oyuncu "Ben büyük partileri sevmiyorum, sadece yanımda sevdiklerim olsun yeter. Mutlu olmam için bu yeterli" dedi. Uzun süredir kız kardeşini göremediğini söyleyen Kidman "Doğum günüme kız kardeşim 6 çocuğuyla birlikte gelecek. Bu benim için en büyük hediye olacak" dedi.

"SADECE ARKADAŞIZ"

The Weeknd ile yaşadığı sancılı ayrılıktan sonra aşk hayatına mola veren Bella Hadid'in, podyumların 'kötü çocuğu' olan Avustralyalı model Jordan Barrett ile birlikte olduğu iddia edildi. Güzel modelin New York City'deki dairesinde görüntülenen çift, pencerenin önünde görüntülü telefon görüşmesi yaptı. Daha sonra balkona çıkan Bella Hadid ve Jordan Barrett uzun süre selfie çekti. Çıkan söylentilere tepki gösteren Hadid, Twitter hesabından özel hayatının ihlal edilğidini ve Jordan Barret ile yakın arkadaş olduklarını yazdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA