• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2017 Tony ödülleri dağıtıldı ÇAĞRI ZORER

2017 Tony ödülleri dağıtıldı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.06.2017, 00:00

Amerika'nın en prestijli tiyatro ödülleri olarak kabul edilen Tony Ödülleri geçtiğimiz gece New York'taki Radio City Music Hall'da gerçekleştirilen ödülle sahiplerini buldu. Gecenin sunuculuğunu üstlenen ünlü aktör Kevin Spacey, yaptığı şov ile izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 57 yaşındaki aktör kılıktan kılığa girerek sergilediği şovuyla izleyenleri güldürdü. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Kevin Kline, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü ise Laurie Metcalf kazandı.
Her ödül töreninin vazgeçilmezi olan 'Kırmızı Halı' geçişi, birbirinden şık isimlerin arz-ı endamına sahne oldu. Sarah Pulson ve Scarlett Johansson sade tarzlarıyla beğeni toplarken Kırmızı Halı'nın yıldızı Candice Swanepoel oldu.

"BABA" BİR KEZ DAHA ZİRVEDE

Gelmi ş geçmiş en iyi filmin hangisi olduğu sorusuna cevap arayan Empire'ın yaptığı ankette 'Baba' filmi zirvede yer aldı. En son 3 yıl önce yapılan anketin galibi Yıldız Savaşları:
Bölüm V - İmparator olmuştu.
1972 yapımı mafya filmi Baba'nın arkasından ikinci olan film ise geçen anketin galibi Yıldız Savaşları: Bölüm V - İmparator oldu. Listenin 3. sırasında pelerinli kahramanımız Batman'i temel alan Kara Şövalye yer buldu. 4. film 1994 yapımı Esaretin Bedeli olurken, 5. sırada ise Pulp Fiction yer aldı.

MÜLTECİ ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLEDİ

PJ Harvey, Mısırlı sanatçı Ramy Essam ile birlikte Suriyeli çocuk mülteciler için yeni bir şarkı yayınladı. 'The Camp' isimli şarkının videosunda, foto muhabir Giley Duley'in çektiği, Lübnan'daki Bekaa Vadisi'nde yaşayan, yerinden edilmiş çocukların görüntüleri kullanıldı. Şarkıdan elde edilen tüm gelir, Bekaa Vadisi'nde faaliyet gösteren 'Beyond Association' isimli sivil toplum örgütüne aktarılacak.

JESSİCA CHASTAİN EVLENDİ

Jessica Chastain, İtalyan sevgilisi Gian Luca Passi de Preposulo ile basına kapalı bir törenle dünyaevine girdi. 40 yaşındaki Amerikalı aktris ile 34 yaşındaki İtalyan sevgilisi, Venedik yakınlarındaki Treviso kentinde Passi de Preposulo'nun aile mülkünde yakın arkadaşlarının katıldığı bir törenle evlendi. Davetliler arasında Anne Hathaway, Emily Blunt, İtalyan model Bianca Brandolini d'Adda'nın da olduğu öğrenildi. Damat Passi de Preposulo, aristokrat bir İtalyan ailesinden geldiği için düğünün davetlileri arasında İtalyan soyluları da yer aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA