• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jaime Pressly ikizlere hamile ÇAĞRI ZORER

Jaime Pressly ikizlere hamile

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.06.2017, 00:00

Amerikalı aktris Jaime Pressly uzun süredir birlikte olduğu Hamzi Hijazi ile ikiz bebek beklediğini açıkladı. Instagram hesabından hamilelik sonucunu takipçilerine müjdeleyen Pressly, 2011'den beri Hijazi ile birlikteydi. Eski sevgilisi Eric Calvo'dan Dezi adında bir oğlu olan güzel oyuncu ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. 39 yaşındaki Pressly "Dezi yakında abi olacak hem de iki kez" ifadelerini kullandı.

HİÇBİR KONSERİNİ KAÇIRMIYOR

Selena Gomez kendisi gibi müzisyen sevgilisi The Weeknd'ın hiç bir konserini kaçırmıyor. Güzel şarkıcının, New York'taki konser için tüm planlarını iptal ettiği öğrenildi. The Weeknd'ı konser öncesi ve sonrası bir an yalnız bırakmayan Selena Gomez, tarzıyla da herkesin ilgi odağı oldu.
Gece geç saatte bir restorana giren ikilinin rahatsız edilmemek için özel bir bölüm ayırttığı öğrenildi.

KİLO TAKINTISI HAYATINA MAL OLDU

Almanya güzellik yarışması Miss Germany 2006 adaylarından Miss Sachsen güzeli Henriette Hömke (29) zayıflamak uğruna hayatını kaybetti. Geçtiğimiz gün Mısır tatilinde daha fazla zayıflamak için az yemek yiyen model ve eski güzel Henriette Hömke güzellik yarışmasında 63 kilo iken hayatını kaybettiğinde 40 kiloya kadar düştüğü iddia edildi.

SALDANA KAMERA ARKASINA GEÇTİ

Bilim kurgu filmlerinin aranılan ismi Zoe Saldana bu sefer kamera arkasına geçiyor. Authentic Entertainment ile çalışmaya başlayan oyuncu ve kız kardeşleri, senaryosuz televizyon programı Mothers'ın Amerika uyarlaması için kollarını sıvadı. Program; farklı hayat tarzlarına sahip altı annenin günlük hayatını ve çocuklarıyla olan ilişkisini takip edecek. Ebeveynlik kavramının sosyal statüye ne kadar bağlı olduğunu araştıran yapım, Almanya ve İtalya'da kendi versiyonlarıyla ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor.

RADİOHEAD'DEN 20. YIL SÜRPRİZİ

Efsanevi müzik grubu Radiohead, 1997 yılında çıkardıkları OK Computer adlı albümlerinin 20 yılın sonrasında hayranlarına güzel bir sürpriz yaptı. 20. yıl şerefine OKNOTOK adlı bir albüm yayımlayan grup, daha önce hiç yayımlanmamış üç bestesini de bu albümde sevenleriyle buluşturdu.
Toplam 12 parçadan oluşan OKNOTOK adlı albümün çıkış parçası olan 'I Promise'in klibi de yayınlandı.


2 BİN 500 TL'LİK TİŞÖRT İLE YARDIM ELİ UZATTI

Natalie Portman önceki gün Los Angeles'ta objektiflere takıldı. Oyuncunun üzerindeki tişört ünlü bir moda evinin imzasını taşıyor ve fiyatı da yaklaşık 2 bin 500 TL. Bu tişörtler Maria Grazia Chiuri'nin Dior için yaptığı ilk tasarım. Elde edilen gelir ünlü şarkıcı Rihanna'nın kurduğu Te Clara Lionel Foundation'a (Clara Lionel Vakfı) aktarılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA