• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Diddy, en çok kazanan ünlülerin zirvesinde ÇAĞRI ZORER

Diddy, en çok kazanan ünlülerin zirvesinde

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.06.2017, 00:00

Amerika'da iş dünyası ve ekonomi dergisi olarak yayınlanan Forbes, son 1 yılda dünyada en çok gelir elde eden ünlülerin isimlerini açıkladı. Forbes'ın her yıl düzenlediği ünlüler listesinde, "Diddy" lakabıyla tanınan yapımcı ve rapçi Sean Combs, Haziran 2016 - Haziran 2017 döneminde 130 milyon dolarlık gelir elde ederek zirvede yer aldı. Diddy'i 105 milyon dolar ile Beyonce takip ederken, Harry Potter kitap serisinin yazarı J.K. Rowling 95 milyon dolar gelirle üçüncü sırada yer aldı. Listenin geri kalanı ise şöyle;

SUPERMAN KAPLUMBAĞAYI KURTARDI

Man of Steel, Batman v Superman filmlerinde Superman olarak karşımıza çıkan ve Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz aktör Henry Cavill yalnızca beyazperdede değil gerçek hayatta da bir kahraman olduğunu ispatladı.
Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde yoldaki bir kaplumbağanın hayatını kurtarmak için trafiği durdurup yoldaki kaplumbağayı yolun kenarına taşıdı. Onu tanıyan bir hayranının olayı görüntüleyip sosyal medyada paylaşması Cavill'e tebrik mesajları yağmasına neden oldu.

TARZI ŞAŞIRTTI

Amerikalı ünlü şarkıcı Lionel Richie'nin kızı Sofia Richie geçtiğimiz gün Hollywood'ta mekan çıkışında görüntülendi. Craig'te yemek yiyen 18 yaşındaki güzel, tarzıyla görenleri şaşırttı. Kırmızı ağırlıklı ekose paltosu ve yine kırmızı bluzuyla dikkat çeken Sofia Richie, kameraları dikkate almadan arabasına yöneldi.

JENNİFER CONNELLY GERİ DÖNÜYOR

2013'te beyazperdede izleyici ile buluşan ve başrollerinde Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell ve Ed Harris gibi ünlü oyuncuları izlediğimiz Snowpiercer'in uzun zamandır beklenen dizi projesinde detaylar belli olmaya başladı. Dizinin başrolünde kimlerin yer alacağı en çok merak edilen konuların başında geliyordu. Yapılan açıklama ile Oscarlı oyuncu Jennifer Connelly'i Melanie Cavill rolüyle izleyeceğiz. 2000 yılından beri Connelly'yi ekranlara döndüren tek yapım Snowpiercer oldu.

PRENSES DİANA ÇARESİZLİK İÇİNDEYDİ

Prenses Diana'nın ses kayıtlarından, hayatıyla ilgili şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor.
İngiliz yazar Andrew Morton'un 'Diana: Gerçek Hikayesi' kitabında yer verilen ses kayıt dökümlerine göre Lady Di, Ocak 1982'de, Prens William'a dört aylık hamileyken kendini merdivenlerden atarak intihar girişiminde bulunduğu bilgisi yer alıyor. Kitapta, Prenses Diana, olayı şöyle anlattı: "Dört aylık hamileyken kocamın dikatini çekmek ve beni dinlemesini sağlamak için kendimi merdivenlerden aşağı attım. Charles'a çok çaresiz hissettiğimi, ağlaya ağlaya mahvolduğumu söylemiştim. O ise benim yalandan ağladığımı söyledi. 'Seni dinlemeyeceğim.
Her zaman bana bunu yapıyorsun. Şimdi ata binmeye gidiyorum' dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA