• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şıklığıyla hayran bıraktı ÇAĞRI ZORER

Şıklığıyla hayran bıraktı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.08.2017, 00:00
Amerikalı aktris Elizabeth Olsen’i bir mekandan çıkarken gören hayranları, güzel yıldızı imza atmadan bırakmadı

Amerikalı aktris Elizabeth Olsen geçtiğimiz gün New York'ta SiriusXM adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Güzel oyuncuyu gören hayranları Olsen'e büyük ilgi gösterirken birbirleriyle imza yarışına girdi. Uzun bir süre mekanın çıkışında imza dağıtmak zorunda kalan güzel aktris gülümseyerek kalabalığın içinden ayrıldı.

Hailee'ye Transformers tepkisi

İz Peşinde filmiyle 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan genç oyuncu Hailee Steinfeld'ın yeni projesi belli oldu. Güzel oyuncu Transformers'ın yan hikayesi olarak çekilecek BumbleBee filminde rol alacak. Okul çıkışlarında tamircide çalışan sert bir kadın rolünü oynayacak olan Steinfeld, proje için oldukça heyecanlı olduğunu söyledi. Transformers filminde yer alacağı için sosyal medyadan olumsuz tepkiler gelmesine anlam veremeyen genç oyuncu, film için yaptığı hazırlıklara moralini bozmadan devam edeceğini beirtti. Vizyon tarihi açıklanmayan filmde Steinfeld'e ünlü dövüşçü John Cena eşlik edecek.

79 yaşında model oldu

tartışmasız en iyi aktörlerinden Sir Anthony Hopkins oyunculukta gösterdiği başarıyı modelliğe taşıdı. Bir İtalyan markasının sonbahar/kış koleksiyonu için modellik yapan Hopkins karizmasıyla birbirinden güzel pozlar verdi. 79 yaşındaki aktör 1987 yılında Britanya İmparatorluk Nişanı'na layık görülerek 'Sir' ünvanı almıştı. Son olarak televizyonda West World ve beyazperdede de Transformers projeleriyle hayranlarına ulaşan Hopkins Ekim ayında girecek olan Thor: Ragnarok filminde Odin'i canlandıracak.

West'ten 10 milyon dolarlık dava

Ünlü rapçi Kanye West yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle geçtiğimiz kış konserlerini iptal edip hastaneye yatırılmıştı. Kısa süre sonra taburcu olan başarılı şarkıcı büyük bir maddi zarara uğramış ve iddialara göre mali durumu için Donald Trump'la buluşmuştu. West'e bir darbe de organizasyon firmasından geldi. Saint Pablo konserinin iptal edildiğini öğrenen West, 10 milyon dolarlık dava açtı.

"50 yaşımda çalışacağımı sanmazdım"

Son olarak Cannes Film Festivali'nin açılış seremonisiyle izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Monica Bellucci, Telegraph gazetesinin konuğu oldu. Güzel oyuncu "Ailem beni oldukça özgür yetiştirdi. Bundan 25 yıl önce 50 yaşıma geldiğimde hala çalıyor olabileceğimi düşünmemiştim.
Fakat bu benim için büyük bir keşif oldu" dedi. Deva ve Leonie adında iki kız çocuğu olan 52 yaşındaki aktris geç anne olmak hakında da konuştu. Belluci "40'lı yaşlarda çocuk sahibi olmak bana yılda bir kez film çekme özgürlüğü tanıdı. Geri kalan zamanımı da çocuklarımla harcıyorum. Kendi hayatımdan tamamıyla ben sorumluyum" ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA