• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Depp’ten sonra yeni aşkı da bıktırdı ÇAĞRI ZORER

Depp’ten sonra yeni aşkı da bıktırdı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.08.2017, 00:00

Johnny Depp'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanan Amerikalı aktris Amber Heard kısa bir süre sonra Tesla Motor'un CEO'su Elon Musk ile birlikte olmaya başlamış ve aşklarını Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile tüm dünyaya duyurmuştu.
Daily Mail'in haberine göre Elon Musk, Amber Heard'ün bencil davranışlarına daha fazla dayanamayıp güzel oyunucuyu terketti. İkiliye yakın kaynaklar, "İlişkileri bir hafta önce bitti. Amber bu ilişkide çok manipülatif ve bencildi" dedi.

"BOND KIZI OLMAK İSTEMEM"

Son yılların yükselişteki ismi model ve oyuncu Cara Delevigne, James Bond filmi için teklif gelirse reddedeceğini açıkladı.
24 yaşındaki güzel aktris, "Bond Kızı" karakterlerinin, güçlü bir kadın imajı çizmediğini düşündüğünü belirtti.
DelevIgne'nin yakın bir arkadaşı konuyla ilgili olarak, "Cara, tüm film boyunca yarı çıplak olduğu ve James Bond'la ilişkisinin dışında bir işlevi olmayan bir karakteri canlandırmak istemiyor. O, bikini giymediği güçlü bir rol istiyor" dedi.

OBAMA'NIN DANSI OLAY OLDU

ABD eski başkanı Barack Obama'nın 19 yaşındaki kızı Malia Obama katıldığı festivalde yaptığı dansla sosyal medyada gündem oldu. Chicago'da gerçekleşen Lollapalooza Festivali'ne giden Malia, The Killers'ın sahne aldığı gecede kendini yere atıp yuvarlanarak herkesi şaşırttı. Arkadaşlarıyla birlikte çılgınca eğlenen Malia Obama için sosyal medyada "Kendini gizlemeden, normal insanlar gibi eğlenen Malia Obama'ya alkış" yorumları yapıldı.

"NEREDE KALMIŞTIK?"

TIk Tok, Crazy Kids ve Blah Blah Blah gibi ses getiren şarkılarıyla dünya çapında başarı yakalayan Kesha, yapımcısı Dr. Luke ile mahkemelik olduktan sonra verdiği dört yıl aradan sonra müziğe döndü. Yeni albümü Rainbow'u tanıtan güzel şarkıcı önceliği hayranlarına tanıdı. 11 Ağustos'ta raflardaki yerini alacak albümü öncesi hafta sonunda Malibu'da hayranlarına özel konser veren Kesha yeni albümüyle olumlu yorumlar aldı.

SPİKE LEE & NETFLİX ORTAKLIĞI

SpIke Lee'nin 1986 yılında yönetmenliğini yaptığı "She's Gotta Have It" filmi Netflix tarafından 10 bölümlük bir seri olarak karşımıza gelecek. Orjinal hikayede Brooklyn'de yaşamakta olan genç bir Afro-Amerikan kadın olan Nola'nın aşk hayatını konu alan filmin yapılacak olan dizisinin de yönetmenliğini yine usta yönetmen yönetecek. Netflix'in serisinde Nola karakterini ise DeWanda Wise canlandıracak.
Orjinal film Spike Lee'nin çıkış filmlerinden biri olmuş ve Amerika'da bazı tabuların yıkılmasını sağlamıştı.

KARETE KİD GERİ DÖNÜYOR

1984 yılında ilk kez izleyiciyle buluşan, kötülerin ve zorbaların korkulu rüyası Karate Kid orjinal kadrosuyla geri dönüyor.
34 yıl sonra hayranları ile tekrar bir araya gelmeye hazırlanan efsane Youtube Red üzerinden 10 bölümlük bir mini seri ile yayınlanacak. Olaylar uzun bir sürenin geçmesine rağmen kaldığı yerden devam edecek.
Karate Tournament'tan 30 yıl sonrasını konu alacak seri, iki kahramanın orta yaşlarına geçiş yaparak başlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA