• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jennifer Lawrence yerinde duramıyor ÇAĞRI ZORER

Jennifer Lawrence yerinde duramıyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.08.2017, 00:00
“Anne” filminde Baş rollerini usta oyuncu Javier Bardem ile paylaşan güzel aktris filmin vizyona girmesini sabırsızlıkla beklediğini açıkladı

Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence yönetmenliğini sevgilisi Darren Aronofsky'nin yaptığı 'Anne' filminin heyecanını yaşıyor. Baş rollerini usta oyuncu Javier Bardem ile paylaşan güzel aktris filmin vizyona girmesini sabırsızlıkla beklediğini açıkladı. Lawrence "Filmimiz 20 Ekim'de izleyiciyle buluşacak fakat benim için zaman bir türlü geçmiyor" dedi. Sakin ve sıradan bir hayat süren normal bir çiftin hayatını temel alan filmde, mutlu çiftimizin evlerine gelen istenmeyen misafirden sonra hayatlarının altüst oluşunu gerilim sosuyla izleyeceğimiz film beklentileri oldukça yükseltmiş durumda.

Emma Roberts yuvaya geri döndü

Julia Roberts'ın yeğeni Emma Roberts daha önce de rol aldığı 'Amerikan Korku Hikayesi' dizisiyle tekrar televizyon ekranlarına dönüyor.
Roberts'ın sezonun kaç bölümünde yer alacağı ya da nasıl bir karakteri canlandıracağı konusunda henüz bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen dizinin hayranları genç oyuncunun dönüşünü sosyal medyada sevinçle karşıladı. Babası Eric Roberts ve halası Julia Roberts gibi oyunculuğu seçen güzel aktris henüz kendini ispatlayabilmiş değil. Beyazperdede büyük projelerde yer alamayan 26 yaşındaki oyuncunun beklenen çıkışı yapamamış olması hayal kırıklığı olarak nitelendiriliyor.

Aldığı kilolar sahne şovuna engel oldu

Dünyanın en önemli seslerinden biri olarak kabul edilen Mariah Carey, hafta başında California'da düzenlenen Hollywood Kupası finalinin konuğu olarak sahneye çıktı. Oldukça şık bir kıyafet seçen güzel sanatçı son dönemde aldığı kilolar nedeniyle sahne şovunda sıkıntılı anlar yaşadı.
Etkinlik kapsamında bir konser veren Carey sevilen şarkılarını seslendirirken şov gereği dansçıları tarafından omuzlara alınması gerekiyordu. Marian Carey'i taşımakla görevli olan dansçıların zorlanmaları ünlü şarkıcının kısa sürede görünenden daha fazla kilo aldığını düşündürttü.

Kristen Stewart'tan samimi açıklamalar

Alacakaranlık serisiyle tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine kavuşan Amerikalı aktris Kristen Stewart, ABD'de yayınlanan Harper's Bazaar dergisinin Eylül sayısına konuk oldu. Özel hayatı ile ilgili ilk kez samimi açıklamalarda bulunan Stewart, eski sevgilileriyle ilgili "Birlikte olduğum her insanla derin bir aşk yaşadım. Rol yaptığımı mı düşündünüz?" açıklamasını yaptı.

Beyonce 'nin basketbol aşkı

Houston doğumlu başarılı şarkıcı Beyonce memleketinin basketbol takımı Houston Rockets'a ortak olmaya hazırlanıyor. İkizlerin doğumundan sonra genişleyen aileleri için milyon dolarlık bir malikaneye taşınan Beyonce ve Jay Z çifti aralarındaki sorunları yavaş yavaş çözmeye başlamış görünüyor. NBA maçlarını en ön sıradan izleyen ünlü çift, basketbol aşklarını yatırıma dönüştürmeye karar vererek Houston Rockets'ın azınlık hisselerini satın alma kararı aldı. Kulübün değerinin 2 milyar doların üzerinde olduğunu açıklayan takımın sahibi Les Alexander bir an önce hisseleri satmak istiyor. Beyonce'nin takıma ortak olma isteği takımdaki oyuncuları da oldukça heyecanlandırdığı söylentiler arasında.

Harry Styles'ın yeni meleği

One Direction grubuyla tanınan ve daha sonra solo albüm yaparak kariyerine tek başına devam etme kararı alan Harry Styles aşk hayatıyla da oldukça konuşuluyor. Şöhrete kavuştuktan sonra Victoria's Secret melekleriyle kısa süreli ilişkiler yaşayan 23 yaşındaki Styles, Kendall Jennar, Cara Delevingne, Sara Sampaio gibi güzellerden sonra şimdi de Fransız top model Camille Rowe ile yeni bir ilişkiye başladı. Styles ile kendisinden dört yaş büyük olan Rowe, geçtiğimiz günlerde New York'taki bir partiye birlikte katıldı. İkiliye yakın bir kaynak "Harry, Camille'den çok etkileniyor ve ilişkisine sahip çıkıyor" yorumunu yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA