• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Olaylı dava sonuçlandı boşandılar ÇAĞRI ZORER

Olaylı dava sonuçlandı boşandılar

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.08.2017, 00:00

Sancılı bir ayrılık yaşayan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in bitmek bilmeyen boşanma davası, çiftin yakın arkadaşlarının US Weekly'ye yaptığı açıklamaya göre sonuçlandı. Angelina Jolie'nin yakın bir arkadaşının verdiği röportaja göre, Eylül 2016'da başlayan dava bitti ve Hollywood'un 'Brangelina' olarak tanımladığı evlilik resmi olarak sona erdi. Çift hakkında önemli açıklamalar yapan arkadaşları "Pitt, boşanma sürecinde, bir aileyi kaldırabilme yetisini gösterseydi Jolie onu geri kabul edebilirdi" dedi. 12 yıldır birlikte olan Jolie ve Pitt, dava sürecinde çocukların zarar görmemesi için geçici anlaşmaya varmış ve mahkemeden gizlilik kararı çıkarmıştı.

Jessica Biel: Sebze yedim spor yaptım

Amerikalı oyuncu Jessica Biel geçtiğimiz gün Reddit'e konuk oldu ve hayranlarının sorularını yanıtladı. Sportif yönüyle bilinen güzel aktrise gelen sorular genellikle formunu nasıl koruduğu yönünde oldu. 35 yaşındaki aktris "Hamilelik döneminde olabildiğince organik beslendim, diyetimin büyük bir kısmını sebze ve meyvelerden oluşturuyorum. Spor yapmak isteyenlere vereceğim en iyi tavsiye; bir spor salonuna gitmek zorunluluğu hissetmeyin, sporu her yerde ve her zaman yapabilirsiniz. Yeter ki isteyin." ifadelerini kullandı.

İki köpeğini de kaybetti

İki hafta önce 16 yaşındaki köpeği Sid'i kaybeden Jessica Alba, bu kez de 2006 yılından bu yana hiç yanından ayırmadığı Bowie adlı köpeğinin öldüğünü açıkladı. David Bowie'den esinlenerek Bowie adını verdiği köpeğinin ölümünün ardından 16 yıldır ilk kez evinde köpek sesi duyulmadığını belirten Alba, sosyal medyada 'Bu iki hafta zor geçti. Tatlı kızımız, şimdi kız kardeşi Sid ile birlikte uyuyor' notunu paylaştı.

Woody Allen Selena Gomez'i seçti

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Woody Allen'ın yeni filminin kadrosuna katıldı. Elle Fanning ve Timothee Chalamet ile başrolleri paylaşacak olan 25 yaşındaki şarkıcı, usta yönetmenin kadrosuna girdiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Henüz ismi açıklanmayan yeni Woody Allen filmi, ünlü yönetmenin daha önce çektiği 'Cafe Society' ve 'Wonder Wheel' filmleri gibi Amazon Stüdyoları'nda çekilecek.

Amber Heard sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz günlerde günümüzün mucidi olarak kabul edilen iş adamı Elon Musk tarafından terk edilen Amber Heard yaşanan ayrılık ile ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.
31 yaşındaki aktris, bir yıllık ilişkisi hakkında "Göz önünde olmak, kendini çok fazla insana açıklamanı gerektiriyor. Bu olayda ben sessiz kalmayı tercih ettim. Ayrılmamıza rağmen Elon ile birbirimizi çok önemsiyoruz ve hala çok yakınız" ifadelerini kullandı.

Jennifer Lawrence ilk kez konuştu

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, Amerikan Vogue dergisinin Eylül sayısına konuk oldu. Özel hayatı ve kariyeriyle ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Lawrence, kendisinden 22 yaş büyük olan yönetmen Darren Aronofsky ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Başarılı yönetmenle aralarındaki çekimin sette başladığını söyleyen güzel oyuncu "Birbirimize karşı enerjimiz var. Benim onun için enerjim var.
Benim hakkımda neler hissettiğini bilmiyorum.
Normalde, Harvard mezunu kişilerden hoşlanmazdım. Çünkü, Harvard'a gittiklerini belirtmeden iki dakika konuşamazlar." diyerek esprili bir cevap verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA