• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Chris Brown vazgeçmiyor ÇAĞRI ZORER

Chris Brown vazgeçmiyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.08.2017, 00:00

Yıllar önce büyük aşk yaşayıp Chris Brown'ın kendisine şiddet uygulamasıyla ayrılık kararı alan Rihanna, Barbados'ta geleneksel olarak kutlanan Crop Over Festivali'nden paylaştığı fotoğrafına eski sevgilisi Brown'dan gelen yorumu görmezden geldi.
Brown, güzel şarkıcının Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına meraklı göz emojisi koyarak hala Rihanna'yı gözlediğini ima etti. Rihanna bu yoruma cevap vermezken başarılı şarkıcının takipçileri Brown'a tepki gösterdi.

Lopez & Rodriguez evlilik provasında

Geçtiğimiz baharda ilişkilerini açıklayan Jennifer Lopez ve eski beyzbolcu sevgilisi Alex Rodriguez çifti yakın arkadaşlarının Wall Street Cipriani'deki nikâh törenine katıldı. Tören boyunca birbirlerinin elini bırakmayan romantik ikilinin sempatik tavırları "Bu törende kendi evlilik provalarını yaptılar" yorumlarına neden oldu. Lopez ve Rodriguez her fırsatta çocuklarını bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlıyorlar.

Shameless sezon tanıtımını yaptı

Geçtiğimiz hafta Emmy Rossum'un, yerli Shameless "Bizim Hikaye" ile ilgili tweti gündem olmuş ve sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Dizinin yerli uyarlamasıyla ilgilenmeyenler için Amerikan Shameless'ın yeni sezonu hakkında güzel bir gelişme yaşandı.
Dizinin 8. sezonunun ne zaman başlayacağı, dizinin oyuncularının bizzat yer aldığı bir video ile duyuruldu.
Frank Gallahger'ı canlandıran William H. Macy tarafından duyurulan yeni sezon tarihi; 5 Kasım 2017

Ivan Drago heyecanı

Boks efsanesi Rocky Balboa'nın devam serisi olarak Creed: Efsanenin Doğuşu 2015 yılının en sevilen yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Daha önce Variety'ye yaptığı açıklamada ikinci filme dair ipuçları veren Stallone "Adonis, bu sefer farklı bir rakiple karşı karşıya olacak. Daha acımasız, iri bir Rus" diye konuşmuştu.
Bu açıklamadan sonra Stallone sosyal medya hesabında Rocky serisinin ikonik rakiplerinden Ivan Drago'yu paylaşınca akıllara "Ivan Drago geri mi dönüyor?" sorusu geldi. Henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen filmin hayranları bu sürprize kesin gözüyle bakıyor.

Foxx'un altın Bugattisi

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Jamie Foxx, geçtiğimiz gün Malibu'daki Nobu Malibu adlı Japon restoranına, iki milyon dolarlık altın rengindeki Bugatti marka arabasıyla gitti. Foxx; Justin Bieber, Jay Z ve Beyonce, David ve Victoria Beckham gibi ünlülerin favori mekanına lüks otomobiliyle gidince tüm dikkatleri üzerine topladı. Oscar'lı oyuncu, otomobilinin yanı sıra Michael Jackson baskılı tişörtüyle de dikkat çekti.

YouTube rekoru kırıldı

YouTube'da 'Despacito' adlı parçanın müzik klibi, Wiz Khalifa'nın 'See You Again' adlı şarkısının tahtını kısa süre içinde sarsarak, 3 milyarı aşan izlenme ile en çok izlenen video olarak birinci sıraya yerleşti. YouTube'dan yapılan açıklamada, Luis Fonsi'nin Daddy Yankee ile seslendirdiği 'Despacito', geçen ay Psy'ın 'Gangnam Style' adlı parçasının rekorunu geçerek birinci sıraya yükselen Wiz Khalifa'nın 'See You Again' şarkısının iktidarının kısa sürmesine sebep oldu. Parça aynı zamanda YouTube'da 17 milyondan fazla beğeni ile en çok 'beğeni' alan video olma özelliğine de sahip.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA