• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Perry ve Bloom’dan aşka bir şans daha ÇAĞRI ZORER

Perry ve Bloom’dan aşka bir şans daha

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.08.2017, 00:00

Geçtiğimiz Mart başında ayrılan Katy Perry ve Orlando Bloom aylar sonra Ed Sheeran konserinde bir araya geldi. Los Angeles Staples Center'da düzenlenen konsere beraber gelen ikili taktıkları şapkalar sayesinde tanınmayarak konser boyunca kalabalığın içinde tanınmadan vakit geçirdi.
Konser alanında çifti tanıyan bir kişi EOnline'ye "Gece boyunca sarmaş dolaş konseri izlediler. mİnsanlar onları tanımadığı için rahatsız edilmediler ve sanki hayatlarının gecesini yaşıyorlardı" açıklamasını yaptı.

Coen Kardeşler'den Western dizisi

Sinema dünyasının efsane yönetmenleri Ethan ve Joel Coen'in geçtiğimiz günlerde yepyeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığı açıklanmıştı. 6 parçadan oluşacak olan western antolojisi The Ballad Of Buster Scraggs'ın 2018 itibariyle Netflix ekranlarında olacağı duyuruldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Cindy Holland, "Coen Kardeşler vizyonlu yönetmenler, harika hikaye anlatıcıları ve renkli insanlar. Onların yeteneklerine platformumuzda yer vermekten çok memnunuz." dedi. Projenin bir diğer önemli ismi ise, James Franco.

Ustalar aynı filmde buluştu

Başrollerinde ünlü iki oyuncu Jackie Chan ve Pierce Brosnan'ın yer aldığı The Foreigner filmi vizyon tarihini açıkladı. 13 Ekimde vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini GoldenEye ve Casino Royale filmleriyle alkış toplayan Martin Campbell üstleniyor. Başarılı yönetmen Campbell ikinci kez Pierce Brosnan ile çalışacak olmaktan memnun olduğunu söyledi. Kendi halinde bir iş adamı olan Quan'ın hikayesini anlatan filmde bir intikam hikayesi anlatılacak.

Dublörü reddetti Duvara çarptı

Tom Cruise talihsiz bir kaza yaşayarak zor anlar yaşadı. Dublör kullanmayan 55 yaşındaki Görevimiz Tehlike 6'nın çekimlerinde çatıdan çatıya atlarken duvara çarpıp sakatlandı. Ünlü aktörün çekimlere devam edip edemeyeceği merak konusu.

Prensten yıldızların altında evlilik teklifi

Basından kaçarak ilişkilerini devam ettirmeyi başaran Prens Harry ve oyuncu sevgilisi Meghan Markle hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sevgilisini Afrika Botswana bölgesine kamp tatili yapmaya götüren Prens Harry, Daily Star'ın haberine göre burada evlenme teklifi yaptı.

RESMİ OLARAK DUYURULMADI

İkiliyi taşıyan helikopter pilotu, Harry'nin gizli bir noktaya uçarak Meghan Markle'ye yıldızların altında "Benimle evlenir misin?" sorusunu yönelttiğini söyledi. Güzel aktrisin, Prens'in teklifini kabul ettiği, ancak haberin Kraliçe evliliğe izin verene kadar Buckingham Sarayı tarafından resmi olarak duyurulmayacağı öğrenildi.

ChrIs Cornell'in heykeli dikiliyor

52 yaşında intihar ederek hayatını kaybeden Soundgarden ve Audioslave solisti Chris Cornell'in heykeli yapılacağı açıklandı.
BBC'de yer alan habere göre, Cornell'in eşi Vicky Cornell, "Heykelin yapılması 7 ay sürecek" dedi. Cornell'in memleketi Washington eyaletinin Seattle şehrine yerleştirilecek olan heykel, heykeltraş Wayne Toth tarafından yapılacak. Vicky Cornell, " O, Seattle'ın bir çocuğu.
Sizin desteğiniz ve sevginizle Chris'i eve getirip onurlandıracağız" açıklamasını yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA