• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Emmy’den geriye kalanlar ÇAĞRI ZORER

Emmy’den geriye kalanlar

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.09.2017, 00:00

Geçtiğimiz pazar günü Los Angeles'ta 69. kez gerçekleştirilen Emmy Ödülleri, yaşanan dikkat çekici detayları ile son yılların en en ilginç törenlerinden biri olarak tarihe geçti. Alec Baldwin'in SNL'deki Trump skeci geçtiğimiz yıla damga vuran olaylardan biriydi, törenin sunucusu Stephen Colbert açılış konuşmasında Baldwin'i başarılı şovuyla yılın televizyon yıldızı ilan etmesi büyük alkış aldı. Drama kategorisinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kucaklayan Elisabeth Moss ise yaptığı duygusal konuşmada istemsizce iki kez küfür edince ödül konuşması biplenmiş oldu. Moss'un yaşadığı bu talihsizlik salonda gülüşmelere neden oldu.

Siyahilerin dönüşü

Lena Waithe komedi kategorisinde senaryo ödülü kazanan ilk Afro-Amerikan kadın senarist olurken, This Is Us'un başrolü Sterling K. Brown, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanarak, 1998'den sonra bu kategoride ödül alan ilk siyahi aktör oldu. Brown, kesilen konuşmasını sahne arkasında tamamladı. 'Atlanta'daki rolüyle komedi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Donald Glover, esprili ödül konuşmasında Donald Trump'a şöyle teşekkür etti: "Siyahileri en çok ezilenler listesinde bir numara yaptığı için Trump'a teşekkür etmek istiyorum, muhtemelen onun sayesinde buradayım."

ROBBİE WİLLİAMS'IN BAŞI KOMŞULARIYLA DERTTE

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Londra'nın Holland Park bölgesindeki 17 milyon pound değerindeki evinde bazı değişiklikler yapma kararı alınca komşularından tepki gördü.
Evinin çatı katında tadilata başlayan Williams kaçak kat çıkmakla suçlandı. Aralarında Led Zeppelin grubunun gitaristi Jimmy Page'in de bulunduğu komşularının, ünlü şarkıcıyı yetkililere şikayet ettiği iddia edildi.

"ÜNLÜ OLUNCA İNSANLAR SİZİ SÜREKLİ YARGILIYOR"

'Grinin Elli Tonu' ve 'Karanlığın Elli Tonu' filmleriyle yıldızı parlayan Dakota Johnson, Vogue dergisinin İspanya edisyonuna konuk oldu. Derginin Ekim sayısı için objektif karşısına geçen Johnson, birbirinden cesur pozlar verdi. Ünlü olmanın negatif yönlerini anlatan 27 yaşındaki güzel oyuncu "Ünlü olunca insanlar sizi sürekli yargılıyor, aynı zamanda bunu sürekli dile getiriyorlar. Bir sivrisineğin sürekli burnunuzda uçması gibi. Bu çok sıkıcı. Bençe bu, enerjinizi ve zamanınızı çöpe atmak" açıklamasını yaptı.

LADY GAGA'DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Pop müziğin yeni kraliçesi olarak gösterilen Lady Gaga, geçtiğimiz hafta sağlık sorunları nedeniyle müziğe ara verdiğini açıklamıştı. Başarılı şarkıcının uzun zamandır yaşadığı kronik ağrıların tedavi edilememesi rahatsızlığın ciddiyetini göstermiş oldu. Instagram hesabından hayranlarına seslenen Gaga yaptığı açıklamada "Fiziksel ve ruhsal sağlığım hakkında her zaman dürüst davrandım.
Yaşadığım acıları biliyorsunuz. Günü geldiğinde, kendimi güçlü hissettiğimde her şeyi tüm detaylarıyla sizlere anlatacağım" ifadelerini kullandı. Müziğe döneceği gün için çaba göstereceğini söyleyen güzel şarkıcı "Çok yakında yeniden turnelere çıkacağım ama uzun yıllar yaşayabilmem ve müzik yapabilmem için bu sıralar doktorlarımla bir arada olmam gerekiyor. Sizi seviyorum" dedi.

STITCHERS HAYRANLARINA KÖTÜ HABER

Freeform, Ağustos ayında üçüncü sezonunu yayınladığı bilimkurgu serisi Stitchers'ı iptal ettiğini açıkladı.
Son sezonunda Amerika'da bölüm başı ortalama 365 bin izleyiciye ulaşarak kanalın son yıllardaki en düşük reytingli yapımlarından biri olan Stitchers, devlete bağlı gizli bir kurumda çalışan, yakın zamanda ölen insanların zihinlerine girip işlenen cinayetleri aydınlatan genç bir kadının hikayesini işliyordu. Kadrosunda Emma Ishta, Kyle Harris ve Ritesh Rajan gibi isimlerin rol aldığı dizinin devam etmeyecek olması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

TRUE LIES DİZİ OLUYOR

Aksiyon sinemasının vazgeçilmez ismi Arnold Schwarzenegger'in başrolünü üstlendiği, James Cameron'ın unutulmaz klasiği True Lies beyazperdeden televizyone ekranına transfer oluyor. Variety'nin haberine göre Fox stüdyosu, uyarlama için ilk hazırlıklara başladı. Marc Guggenheim'ın yazar ve proje sorumlusu olarak görev aldığı yapıma James Cameron da yürütücü yapımcı olarak katılacak. 60 dakikalık bölümler halinde yayınlanması planlanan dizinin senaryosuyla ilgili henüz detaylı bir bilgi yok. Gerçek mesleğini ailesinden bile saklayan bir ajanın hikayesini ele alan yapımda kimlerin rol alacağı henüz açıklanmış değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA