• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Selena bir böbrek ben de evlat kazandım” ÇAĞRI ZORER

“Selena bir böbrek ben de evlat kazandım”

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.09.2017, 00:00

Geçtiğimiz hafta Lupus hastalığı sebebiyle böbrek nakli olduğunu açıklayarak tüm hayranlarını şaşkınlığa uğratan Selena Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin yakın dostu Francia olduğunu söylemişti. Güzel şarkıcının annesi Mandy Teefey kızının yaşadığı hastalık ve tedavi süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Instagram hesabında kızı ile Francia'nın hastanede çekilmiş görüntüsünü paylaşan Teefey "Bu fotoğraf sonsuza dek benimle yaşayacak nefes kesici anlardan biri oldu. Bir anne olarak çaresizdim, korktum ve tek yapabildiğim ikisi için de dua etmekti. Selena bir böbrek kazandı ben ise küçük kızımı geri aldım. Onunla birlikte bir kızım daha oldu..." ifadelerini kullandı.

RAMMSTEIN DAĞILIYOR MU?

İspanya'daki 'Resurrection Fest' sırasında açıklamalarda bulunan Rammstein'ın gitaristi Richard Kruspe, yeni albümün ardından grupla yeniden stüdyoya girme konusunda şüpheci olduğunu söyledi.
2009'daki 'Liebe Ist Für Alle Da' adlı albümünden bu yana yeni albüm çıkarmayan başarılı grubun dağılacağı söylentileri müzik çevrelerinde konuşulmaya başlanmış durumda.
Eğer Kruspe'nin açıklaması doğru ise üzerinde çalışılan yeni albüm grubun son projesi olacak. Ünlü gitarist açıklamasının devamında "Bir nedenle bunun yapacağımız son albüm olduğunu hissediyorum. Ancak bu bir his. Yanlış olabilir" dedi.
Kruspe yeni albümün kayıtlarını gelecek yıl tamamlamayı planladıklarını da belirtti.

KHALEESI'YE KISA SAÇ DA YAKIŞTI

Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen (Khaleesi) karakterini canlandıran Emilia Clarke imaj değişikliğine gitti.
Dizide rolü gereği platin rengi uzun saçlarıyla hafızalara kazınan Clarke, hayranları tarafından oldukça beğenilen uzun saçlarını kestirdi. Kısa sarı saçlı halini Instagram hesabından paylaşan 30 yaşındaki İngiliz oyuncu, "Ejderhaların annesi Emilia ile tanışıyor. Emilia ejderhaların annesiyle tanışıyor" yorumuyla takipçilerini güldürdü.
Güzel oyuncu yeni tarzıyla takipçilerinden olumlu yorumlar aldı.

ESCOBAR AİLESİ NETFLIX'İ UYARDI

Pablo Escobar'ın hayatını anlatan Narcos dizisinin lokasyon sorumlusu Carlos Munoz Portal geçtiğimiz hafta dizi için mekan keşfi yaptığı esnada, Meksika'nın uyuşturu lordları ve cinayetleriyle ünlü Hidalgo eyaleti yakınlarında arabasının içinde ölü bulunmuştu. Yetkililerin henüz ayrıntılarına erişemediği cinayet Escobar ailesi tarafında yankı uyandırdı. Pablo Escobar'ın ağabeyi Roberto De Jesus Escobar Gaviria, Hollywood Reporter'la yaptığı röportajda "Eğer aklınız varsa, silah kullanmanıza gerek kalmaz. Bu durumda, Netflix'in, çalışanlarının güvenliği için tetikçi tutması gerekiyor" dedi. Escobar şirketinin CEO'su Olof K. Gustafsson da "İnsanlar ölüyor, belli ki uyuşturucu çeteleriyle ilgili dizi yapmak güvenli değil" dedi.

LOCKWOOD & CO EKRANLARA GELİYOR

Jonathan Stroud'un fantastik roman serisi Lockwood & Co'nun hakları Londra merkezli Big Talk Productions tarafından satın alındı.
Deadline'ın haberine göre bu hafta "The Empty Grave" adlı beşinci ve son halkası basılacak olan 'çok satan' serinin televizyona uyarlaması için çalışmalar başlamış durumda. Serinin konusu, hayaletlerle dolu Londra şehrinde yalnızca Lucy Carlyle gibi psişik güçlere sahip insanlar tarafından görülebilen bu hayaletlerin peşine düşen bir ekibin maceralarını anlatıyor. Televizyonda Back ve Cold Feet gibi yapımlarda yer alan Big Talk yapım şirketi, beyazperdede en son Baby Driver'a imzasını atmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA