• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kraliyet mücevheri Kate Middleton’a geçti ÇAĞRI ZORER

Kraliyet mücevheri Kate Middleton’a geçti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.11.2017, 00:00
Kate Middleton, İngiltere Kraliçesi ve eşi Philip Mountbatten’in 70. evlilik yıldönümü için Windsor Şatosu’nda verilen yemeğe kraliçeye ait olduğu belirtilen 4 sıra inci kolye ile katıldı. Kolyeyi, daha önce Prenses Diana da takmıştı

Üçüncü çocuklarını bekleyen Cambridge Düşesi Kate Middleton ve eşi Prens William, Kraliçenin 70. evlilik yıldönümü için Windsor Şatosu'nda verilen yemeğe katıldı. İngiltere Kraliçesi ve eşi Philip Mountbatten'in onuruna düzenlenen etkinliğe pek çok İngiliz asilzadesi ve Birleşik Krallık'ın önemli isimleri de katıldı.

4 SIRA İNCİDEN OLUŞUYOR

Gecenin en dikkat çeken kadını yine Kraliçeye ait olduğu belirtilen 4 sıra inci kolye ile ilk defa görüntülenen Middleton, kraliyet mücevherini inci küpelerle tamamladı. Aynı kolyeyi, Prenses Diana 1982'de Hampton Court Sarayı'nda düzenlenen bir davette takmıştı.

MALIA OBAMA YiNE GUNDEM OLDU

Harvard ile Yale üniversiteleri arasındaki futbol rekabeti, her yıl kıran kırana bir futbol maçına sahne oluyor. Öğrencilerin kaynaşması için gelenekselleşen maç öncesi kamp kurma etkinliği bu yıl da devam etti. Öğrencilerden biri de Barack Obama'nın bu yıl Harvard Üniversitesi'nde eğitim hayatına başlayan büyük kızı Malia Obama'ydı. 19 yaşındaki Malia'nın, maç öncesi bir erkek öğrenciyle öpüşürken görüntülenmesi yapılan organizasyondan daha çok konuşuldu. Barack Obama, geçtiğimiz yıl kızlarının 'Gizli Servis' korumasında olduğuna dikkat çekerken, "O adamların yapabileceği çok şey var" şeklinde bir şaka yapmıştı.

​Beyonce açık ara lider

İş dünyasını yakından takip eden Forbes dergisinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz yılın en çok kazanan kadın şarkıcısı Beyonce oldu. 1 Haziran 2016-1 Haziran 2017 döneminde vergiler hariç 105 milyon dolar kazanan Beyonce'nin bu dönemde müzik dünyasının açık ara lideri olduğu belirtildi. Nisan 2016'da çıkardığı "Lemonade" albümüyle harika satış rakamlarına ulaşan Beyonce'nin, "Formation World Tour" adlı dünya turnesinin de yaklaşık 250 milyon dolar hasılat topladığı verilen bilgiler arasında.

ARKADAŞININ ÖLÜMÜ ONU İTİRAFÇI YAPTI

Amerikalı rapçi Lil Uzi Vert, geçtiğimiz hafta yüksek dozda uyuşturucudan hayatını kaybeden meslektaşı Lil Pip hakkında konuştu. Yakın dostunun ölümüyle sarsıldığını ve hala etkisinden çıkamadığını belirten genç müzisyen, uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Pip'in ölümüyle uyuşturucuyu bırakma kararı aldığını açıklayan Vert, bu olayın kendisi için iyi bir ders olduğunu söyledi. 15 Kasım'da hayatını kaybeden Pip, depresyonla mücadele ettiğini, müzik ve kullandığı maddeler sayesinde bu durum ile başa çıktığını itiraf etmişti.

DUFFER KARDEŞLERDEN ELEŞTİRİLERE CEVAP

Tüm dünyada ilgiyle izlenen Stranger Things dizisinin yapımcıları Matt ve Ross Duffer kardeşler, dizinin merak edilenleri ve gelecek sezonları üzerine konuştu. 2. sezonun sürpriz karakteri Kali'nin işlendiği bölüme gelen eleştirileri değerlendiren Duffer kardeşler, bahsedilen bölümün Eleven'ın gelişimini işleyen bir hikaye olduğunu, bu yüzden dizi için faydalı bir karar verdiklerini söylediler. Linnea Berthelsen'in canlandırdığı Kali'nin dizinin üçüncü sezonunda da yer alacağı böylece kesinleşmiş oldu.

GLENN HOWERTON'DAN AYRILIK SİNYALİ

Geçtiğimiz hafta sonu Los Angeles'ta gerçekleşen Vulture Festivali'ne konuk olan It's Always Sunny in Philadelphia ekibi, hayranlarının sorularını yanıtlayarak merak edilen konulara açıklık getirdi. Söyleşi sırasında bir hayranının sorusu üzerine dizide devam edip etmeyeceği hakkında konuşan Glenn Howerton "Ekibi çok seviyorum, birlikte çok iyi bir iş çıkarıyoruz ama neler olacak hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncunun cevabı beklenen ayrılığın kesinleştiği yönünde yorumlanırken, kulislerde, dizinin Howerton olmasa da yola devam edeceği konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA