• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şiddete daha fazla dayanamadı ÇAĞRI ZORER

Şiddete daha fazla dayanamadı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.11.2017, 00:00
David Ontuga ile ayrılık kararı alan Jennifer Hudson velayet dilekçesinde oğlunun ve kendisinin şiddet gördüğünü söyledi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Hudson, 10 yıldır birlikte olduğu hayat arkadaşı David Otunga ile ayrılık kararı aldı.
2006 yılında rol aldığı Dream Girls filmindeki performansıyla Oscar, BAFTA ve Altın Küre kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Hudson, dönemin ünlü WWE dövüşçülerinden David Otunga ile birlikte olmaya başlamıştı. 2009 yılında ilk çocuklarını kucağına alan çiftin ayrılık sebebi, Hudson'ın velayet için verdiği dilekçede ortaya çıktı.

TEHDİTKAR VE SERT

David Otunga'nın kendisine ve oğluna tehditkar ve sert davranışlarda bulunduğunu açıklayan güzel oyuncu, yaşanan son kavgada Otunga'nın şiddete başvurduğunu belirtti. İddialar karşısında açıklama yapan Otunga'nın avukatı "Bayan Hudson, oğlunun velayetini alabilmek için müvekkilimi haksız bir şekilde suçluyor. İddiaları reddediyoruz" ifadelerini kullandı.

GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Hilary Duff, bir ayrılıp bir barıştığı müzisyen sevgilisi Matthew Koma ile Los Angeles'ta görüntülendi. Ünlü yıldız, erkek arkadaşıyla geçtiğimiz ay yeniden birleşmiş ve ilişkilerine son bir şans verme kararı almıştı. Hollywood'taki güneşli havayı fırsat bilip köpekleriyle birlikte bol bol yürüyüş yapan Duff ve Koma çifti, yaşadıkları sorunları atlatmış görünüyor.

​SHAKIRA'DAN SONRA MARIAH CAREY DE KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Müzik dünyasının güçlü seslerinden Mariah Carey "All I Want For Christmas" adlı turnesinin, ilk ayaklarını ertelediğini duyurdu.
Twitter'dan yaptığı açıklamada, bademciklerini üşüttüğünü açıklayan Carey, korkulacak bir şey olmadığını ve yeni düzenlemelere göre turnenin 27 Kasım'da New York'ta start alacağını söyledi. Kuzey Amerika ayağının Las Vegas'ta sona ereceğini söyleyen başarılı şarkıcı, sevenlerinden özür diledi. Geçtiğimiz hafta Shakira da, ses tellerinin kanaması nedeniyle turnesine ara verdiğini duyurmuştu.

PALVIN KAFALARI KARIŞTIRDI

Eski Victoria's Secret meleği Barbara Palvin, dünyaca ünlü rapçi Tyga ile Paris Stadı'nda görüntülendi. Macar güzelin, Tyga ile Paris Saint-Germain'in maçını izlemesi kafaları karıştırdı. Güzel model, geçtiğimiz ay Paris'in yıldız futbolcusu Neymar ile görüntülenmiş ve ikili kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Ünlü futbolcunun ilk 11'de yer aldığı maça Tyga ile gelen Palvin'in bu hareketi, "Neymar'ı kıskandırmak istiyor" yorumlarına neden oldu.

TRUE DETECTİVE'DE CARMEN EJOGO SÜRPRİZİ

HBO'nun fenomen dizisi True Detective'in üçüncü sezonu merakla beklenirken kadroya yeni bir ismin daha eklendiği duyuruldu. Usta oyuncu Mahershala Ali'nin yeni sezonda başrol oynayacağı haberinin üzerinden çok geçmeden güzel aktris Carmen Ejogo'nun da kadroya dahil olduğu açıklandı. 1980'lerde geçecek olan üçüncü sezonda, Ejogo ortadan kaybolan iki çocukla ilgisi olan bir ilkokul öğretmenini canlandıracak. Amelia Reardon rolünde izleyeceğimiz başarılı aktris son dönemde beyazperdede Alien: Covenant filmindeki performansıyla göz doldurmuştu.

VENOM'UN ÇEKİMLERİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Örümcek-Adam'ın baş düşmanlarından biri olan uzaylı organizma Venom'un macerasını beyazperdeye taşıyacak olan Venom filminden yeni bir kare daha paylaşıldı. Filmin başrolü Tom Hardy, daha önce set arasında çekildiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı. Filmin resmi Twitter hesabından paylaşılan yeni kare, çizgi roman hayranlarını heyecanlandırdı. Sadece simbiyoz halinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran uzaylı organizma bu kez Hardy'nin canlandırdığı, Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock karakterine bulaşacak. "Venom" 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA