• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gwyneth Paltrow gizlice nişanlandı ÇAĞRI ZORER

Gwyneth Paltrow gizlice nişanlandı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.11.2017, 00:00
Ünlü yapımcı Brad Falchuk ile bir yıldır birlikte olan Gwyneth Paltrow gizlice nişanlandı. Chris Martin’den iki çocuğu olan Paltrow boşandıktan sonra ilişkisini açıklamıştı

Amerikalı aktris Gwyneth Paltrow ve ünlü yapımcı Brad Falchuk geçtiğimiz hafta sessiz sedasız nişanlandı. EOnline'ın haberine göre, çifte yakın bir kaynak "Her ikisi de bu ilişkiye ciddi bakıyordu ve evlilik yolunda ilerlediklerini biliyordum" dedi. Bir başka kaynak ise, "Paltrow'un bir süredir parmağında nişan yüzüğü taşıdığını biliyorum" dedi. Öte yandan, 2016 yılında Coldplay'in vokali Chris Martin ile boşanma kararı alan güzel oyuncunun uzun bir süre eşini Falchuk ile aldattığı söylentisi tekrar gündeme taşınmış oldu. Paltrow ve Falchuk 2015 yılında bir film setinde tanışmış ve iddialara göre, güzel oyuncu Chris Martin'i bir yıl boyunca aldatmıştı. Martin'den iki çocuğu olan Paltrow, boşanma sonrası Falchuk ile ilişkisini açıklamıştı.

​JAZZ MÜZİĞİN KRALİÇESİ HAYATINI KAYBETTİ

Amerika'nın yetiştirdiği en önemli caz ve gospel vokallerinden biri olan Della Reese'in geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybettiği açıklandı. Doksanlarda yayınlanan "Touched by an Angel" dizisiyle herkesin beğenisini kazanan başarılı yıldız diyabet ve bir kaç sağlık sorunu nedeniyle son zamanlarını hastanede geçiriyordu. 86 yaşında hayata gözlerini yuman Reese'in birçok jazz albüm yayınlamış, 1959 yılında çıkardığı şarkı "Don't You Know" ise tüm dünyada hit haline gelmişti.

GAMBİT BEYAZPERDEDE

Son yıllarda ardı ardına gelen süper kahraman filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Marvel çizgi romanlarının sevilen karakteri Gambit'in solo filmi çekileceği öğrenildi. Deadline'nın haberine göre, filmin oyuncu kadrosu ve daha da önemlisi iskambil ustası Gambit'i kimin canlandıracağı bile belirlenmiş durumda. Başarılı aktör Channing Tatum'un mutant kahramana hayat vereceği, Lizzy Caplan ise, Gambit'in ilk aşkı olan Bella Donna Boudreaux rolünü üstlenecek. Filmin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı henüz kesinlemiş değil fakat söylentiler, Karayip Korsanları'nın yönetmeni Gore Verbinski'yi gösteriyor.

TEIGEN'DEN BEBEK MÜJDESİ

Şov dünyasının örnek çiftlerinden müzisyen John Legend ile eski manken Chrissy Teigen ikinci çocuklarını bekliyor. 31 yaşındaki Teigen, geçtiğimiz gün Instagram hesabından eğlenceli bir video ile hamile olduğunu müjdeledi. Videoda, kızı Luna'ya, karnını göstererek "Burada ne var Luna?" diye soran Teigen'e, kızının "Bebek" cevabını vermesi izleyenler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Güzel model, bir röportajda, ikinci çocuğu istediğini ve bunun için dondurulmuş embriyo transferi yöntemiyle umudunu koruduğunu açıklamıştı.

GOTTİ'DEN İLK FRAGMAN YAYINLANDI

Ünlü aktör John Travolta'nın merakla beklenen mafya filmi Gotti'nin fragmanı filme olan beklentiyi daha yükseltti. 1986 yılında New York'ta yükselişe geçen Gambino Ailesi'nin gerçek hikayesini anlatan filmde, John Travolta, ailenin lideri John Gotti'yi canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Spencer Rocco Lofranco, Kelly Preston, Stacy Keach gibi önemli isimlerin yer aldığı yapımın ülkemizde de gösterime gireceği açıklandı. John Gotti ile oğlu Gotti Jr.'ın ilişkisine odaklanan hikayede, bir evlat ile mafya lideri babasının çatışması anlatılıyor.

YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR?

Güzel şarkıcı Katy Perry, iki hafta önce Selena Gomez'den ayrılan başarılı müzisyen The Weeknd ile romantik bir gece geçirmiş görünüyor. Hollywood'ta bir İtalyan restoranında buluşan ikili, gecenin sonunda mekandan farklı zamanlarda çıkarak dedikoduları önlemeye çalıştılar.
Katy Perry'nin restorana girmesinden bir kaç dakika sonra The Weeknd'ın gelmesi ikilinin baş başa buluştukları yönündeki iddiaları doğrular nitelikteydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA