• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Miss Universe’e rekor katılım ÇAĞRI ZORER

‘Miss Universe’e rekor katılım

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.11.2017, 00:00
Pınar Tartan’ın ülkemiz adına yarıştığı 2017 Kainat Güzellik Yarışması’na Irak 45 yıl sonra ilk kez katıldı. 92 ülkenin yer aldığı yarışmada Kamboçya, Laos ve Nepal ise ilk kez temsil edildi

Miss Universe 2017 Kainat Güzellik Yarışması geçtiğimiz gece Las Vegas'ta düzenlenen görkemli geceyle izleyenleri mest etti.
Rekor düzeyde katılımın gerçekleştiği törende Güney Afrikalı Demi Leigh Nel-Peters Kainat Güzeli tacının sahibi oldu.
İkinciliği Kolombiya'dan Laura Gonzalez kazanırken, Jamaikalı Davina Bennett üçüncü oldu.
Pınar Tartan'ın ülkemizi temsil ettiği yarışmaya Irak 45 yıl sonra ilk kez temsilci gönderdi.
92 ülkenin katıldığı yarışmada Kamboçya, Laos ve Nepal ise tarihlerinde ilk kez temsil edildi. Demi Leigh Nel-Peters, ödül olarak New York'ta lüks bir dairede bir yıl boyunca oturma hakkı elde ederken ayrıca aynı süre boyunca maaş da alacak.

CLAPTON'UN HAYATI BELGESEL OLUYOR

K anada asıllı İngiliz müzisyen Eric Clapton'ın hayatını konu alan belgesel Eric Clapton:
Life in 12 Bars'ın posteri yayınlandı.

DİĞER EFSANELER DE VAR

Yapım, özel olarak Blues müziğin ikonik gitaristlerinden biri olan Clapton'ın hayatına ve eserlerine odaklanıyor. Ancak belgeselde, Clapton'ın yanı sıra Amerikan blues gitaristi ve bestecisi BB King, müzik tarihinin efsanelerinden Jimi Hendrix ve The Beatles grubunun gitaristi George Harrison gibi müzik adamları da yer alıyor.

"KIZIMLA GURUR DUYUYORUM"

Eski manken Yolanda Hadid, bu yıl ikinci kez Victoria's Secret defilesinde yürüyen kızı Bella Hadid hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.
Kızıyla gurur duyduğunu söyleyen anne Hadid "Bella'nın bu işi başarıyla tamamlayacağını biliyordum. En başından beri podyumda olmak istiyordu ve bunu başardı." ifadelerini kullandı. Büyük kızı Gigi Hadid'in vize sorunu nedeniyle Çin'in Şangay kentinde düzenlenen bu yılki defileye katılamaması hakkında "Bu seferlik olmadı" diyen Yolanda Hadid, iki kızının da seneye sahnede olacağını söyledi.

LILY COLLINS TEK BAŞINA

Ünlü müzisyen Phil Collins'in kızı Lily Collins geçtiğimiz gün Beverly Hills sokaklarında tek başına dolaşırken görüntülendi. Modelliği bıraktıktan sonra sinema dünyasına adım atan İngiliz oyuncu, geçtiğimiz yıl hızlı kilo verme nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarını atlatmış görünüyor.
Hakkında anoreksiya olduğu söylentileri çıkan Collins'in gayet formda ve sağlıklı olduğu görüldü.

BLACK MIROR'DAN JODIE FOSTER SÜRPRİZİ

Netflix'in distopik dizisi Black Mirror'ın dördüncü sezonundan ilk görüntüler resmi olarak paylaşıldı. Başarılı aktris Jodie Foster'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Arkangel adlı ilk bölümün başrolünde ise Rosemarie DeWitt yer alıyor. Güzel oyuncuya eşlik eden isimler arasında Sarah Abbott, Brenna Harding, Owen Teague ve Matt Baram gibi önemli oyuncular bulunuyor.
Ebeveynlik temasının işlendiği yeni bölüm, dizinin ilk üç sezonda gösterdiği eleştirel bakış açısını devam ettireceğini gösteriyor. Altı bölümden oluşacak olan yeni sezon 2018'de izleyiciyle buluşacak.

HOUSE OF CARDS KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Kevin Spacey'nin cinsel taciz skandalının patlak vermesinden sonra çekimleri bir süre durdurulan House of Cards'ın, prodüksiyon çalışmalarına yeniden başlayacağı duyuruldu. Son sezonuyla ekranlara veda edecek olan dizinin çekimleri 8 Aralık'tan itibaren kaldığı yerden devam edecek. Yapım şirketi Media Rights Capital'ın House of Cards oyuncularına ve teknik ekibine gönderdiği mektupta, verilen ara süresince çalışanların alması gereken maaşların da ödeneceği açıklandı.
Oscarlı aktör Kevin Spacey'nin sahneleri ise hala merak konusu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA