• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
JennIfer Lawrence Ile Darren Aronofsky ayrıldı ÇAĞRI ZORER

JennIfer Lawrence Ile Darren Aronofsky ayrıldı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.11.2017, 00:00
Büyük beden manken Ashley Graham birçok ünlü mankeni geride bıraktı. Kendall Jenner, dudak uçuklatan geliri ile birinci sıraya yerleşti. Gisele Bundchen’in 15 yıllık liderliği de açıklanan listeyle sona ermiş oldu

Dünyanın en çok okunan ekonomi dergisi Forbes, yine en çok kazananlar üzerinden yaptığı bir araştırmayla bu kez mankenlerin kazandıkları paraya mercek tuttu. Derginin hazırladığı en çok kazanan mankenler listesinde, bu yıl şaşırtıcı bir sıralama oluştu. Büyük beden manken olarak bilinen Ashley Graham'ın birçok ünlü mankeni geride bırakarak listeye girmesi ve Kendall Jenner'ın dudak uçuklatan geliri dikkat çekti.

LİDERLİĞE VEDA ETTİ

Gisele Bundchen'in 15 yıllık liderliği de açıklanan listeyle sona ermiş oldu. Geçtiğimiz gün ikinci bebeğine hamile olduğunu duyuran Chrissy Teigen 3. sırada yer aldı. Dünyanın en güzel modellerinden biri olan Adriana Lima ise listede 4. sırada kendine yer bulabildi.

HAMİLE ALBA TEK BAŞINA ALISVERİŞTE

36 yaşındaki Amerikalı aktris Jessica Alba, geçtiğimiz gün Batı Hollywood'ta alışveriş yaparken görüntülendi. Üçüncü çocuğuna hamile olan güzel oyuncunun, tek başına market alışverişi yapması görenleri şaşırttı. 2004 yılında Fantastik Dörtlü'nün setinde tanıştığı ve dört yıl sonra evlendiği film yapımcısı Cash Warren'dan iki çocuğu olan Alba, üçüncü bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

JURRASİC WORLD'TEN İLK GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

1993'te sinemada gişe rekorları kıran Jurrassic Park'ın devam halkası Jurassic World: Yıkılmış Krallık'tan ilk görüntüler yayınlandı. Owen Brady'nin başrolünü üstlendiği serinin beşinci filminde yavru bir raptorun yer aldığı görülüyor. Dinazor üretiminin devam edeceği tahmin edilen hikayede Bryce Dallas Howard'ı Claire karakterini canlandırırken izleyeceğiz. Merakla beklenen yeni filmin yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow otururken, senaryoda Derek Connolly'nin imzası bulunuyor. Film, ülkemizde 8 Haziran 2018'de vizyona girecek.

JUDE LAW İLK KEZ SÜPER KAHRAMAN OLUYOR

Geçtiğimiz ay hakkında Fantastik Canavarlar'ın devam halkasında genç Dumbledore'u canlandıracağı söylentileri çıkan Jude Law'ın yeni projesi belli oldu. Brie Larson'un başrolünü üstlendiği Captain Marvel filminde güzel oyuncunun akıl hocalığını Jude Law üstlenecek. Doktor Walter Lawson karakterini canlandıracak olan yakışıklı aktör, beyazperdede uzun bir aradan sonra büyük bütçeli bir yapım ile izleyici karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin üstlendiği filmin senaryosu, Geneva Robertson- Dworet tarafından kaleme alındı.

JENNIFER LAWRENCE ILE DARREN ARONOFSKY AYRILDI

Bir ayrılıp bir barışan Jennifer Lawrence ile yönetmen sevgilisi Darren Aronofsky, bir yıl süren ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. People.com'un doğruladığı habere göre, ünlü yönetmen son filminde başrolü teslim ettiği sevgilisi Lawrence ile yaşadığı sorunları bir türlü çözememiş. Daha önce de ayrılık kararı alan Aronofsky, yakın çevresine Lawrence için çok şımarık ve hala olgunlaşamamış ifadelerini kullanmıştı. Kendisinden 22 yaş büyük olan Aronofsky'e hala aşık olduğunu söyleyen Lawrence'ın ayrılık sonrası depresyona girdiği iddia edildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA