• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bağımsız yapımlara Gotham ödülleri ÇAĞRI ZORER

Bağımsız yapımlara Gotham ödülleri

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.11.2017, 00:00
Bağımsız yapımların ödüllendirilmesini amaçlayan Gotham Ödülleri, 12 dalda sahiplerini buldu. ‘En İyi Film Ödülü’nü Call Me by Your Name kazanıken, ‘En İyi Dizi Ödülü’ Atlanta’ya gitti

Bağımsız Film Yapımcıları Projesi tarafından her yıl düzenlenen Gotham Ödülleri geçtiğimiz gece 27. kez sahiplerini buldu. New York'ta geniş katılımlı bir tören yaşanırken, geceye Call Me by Your Name ve Get Out filmleri damga vurdu.

ŞIKLIK YARIŞI

Ödül törenlerinin en çok ilgi gören bölümlerinden biri olan kırmızı halı şıklık yarışına sahne oldu.
Big Little Lies dizisinin başarılı oyuncu Nicole Kidman, Get Out'ta yer alan Allison Williams ve İrlandalı aktris Saoirse Ronan gecenin en beğenilen kadınları oldu. Aktörler arasında ise, Alacakaranlık serisiyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Robert Pattinson yine en çok ilgiyi gören isimdi.

KOŞTULAR OYNADILAR SÖYLEDİLER

Latin yıldız Jennifer Lopez ve Amerikalı aktris Vanessa Hudgens, rol aldıkları Second Act filminin New York setinin neşe kaynağı oldular. Rol gereği koşuya çıkan güzeller, çekimlerde sıkı bir performans sergiledi.
Çekimler durduğunda beraber şarkı söyleyen Lopez ve Hudgens ikilisi, yaptıkları esprilerle film ekibini kahkahalara boğdu. Peter Segal'in yönetmen koltuğunda oturduğu komedi filminin 2018 yazında vizyonda olması bekleniyor.

CHRIS BROWN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Amerikalı rapçi Chris Brown, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına anlamlı bir uyarıda bulundu. Psikolojik rahatsızlıklara dikkat çekmek isteyen 28 yaşındaki şarkıcı sevenlerine seslenerek, "Aranızda kendine zarar vermeyi düşünen bir hayranım varsa, bu kendinize zarar vermemeniz için bir uyarıdır. Seviliyorsunuz ve dünya sizinle güzel. Tutunmaya devam edin" paylaşımında bulundu.
Sosyla medya kullanıcıları, Brown'un bu duyarlı davranışını takdir etti.

'ŞARKILARIMI BEĞENMİYORUM'

NBC'de yayınlanan The Voice yarışmasının jürilerinden Miley Cyrus, geçtiğimiz pazartesi yayınlanan son bölümde ilginç bir itirafta bulundu. Brooke Simpson adlı yarışmacının Pink About What About performansını değerlendiren 26 yaşındaki sanatçı "Brooke'un harika bir kulağı var ve pop müziği iyi yorumluyor. Ben de bir pop yıldızıyım ama bu müziğe yarım saatten fazla dayanamıyorum" dedikten sonra "Çoğu zaman kendi yaptığım müziği de beğenmiyorum" itirafında bulundu. Cyrus'un samimi açıklaması stüdyodakileri güldürdü.

SELENA'YA UYARI

The Weeknd ile ilişkisini sonlandıran Selena Gomez, eski aşkı Justin Bieber ile tekrar birleşince, yakın çevresi ve ailesinden tepki gördü.
E!Online'nın haberine göre, Selena Gomez'in ailesi, yıllar önce yaşanan ayrılık sonrası zor günler geçiren güzel şarkıcıya bu ilişkiden bir an önce vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

JAMES FRANCO YİNE SIRA DIŞI

Hollywood'un yetenekli çocuğu James Franco'nun başrolünü üstlendiği soygun filmi 'The Vault'un post-prodüksiyon çalışmaları sona erdi. Başarılı aktörün bir banka müdürünü canlandırdığı filmde, iki kız kardeşin ağabeylerini kurtarmak için banka soygununa karışmalarını izleyeceğiz. Franco'nun yine sıra dışı bir karaktere büründüğü filmin oyuncu kadrosunda Orange Is The Black dizisinin yıldızı Taryn Mannig, Francesca Eastwood ve Scott Haze yer alıyor.

SÜPER KAHRAMANLAR SON KEZ BİR ARADA

Marvel sinematik evreninin süper kahramanları 10. yıl kutlamaları için biraraya geldi. Vanity Fair'de yer alan haberde, Avengers ekibinde bulunan oyunculardan Chris Evans, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth ve Scarlett Johansson'un stüdyo ile olan sözleşmeleri önümüzdeki yıl çıkacak olan Avengers: Infinity War filmiyle birlikte sona erecek. Güzel oyuncu Scarlett Johansson konu hakkında "İçimde burukluk var ama bir bakıma da iyi bir his bu. Çünkü gelecek kuşaklar için mutluyum" dedi. Johansson'un bu açıklaması devam filmlerinde yeni oyuncularla yola devam edileceğini gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA