• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Artık tek başına değil ÇAĞRI ZORER

Artık tek başına değil

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.11.2017, 00:00

90'lı yılların sevilen film serisi Evde Tek Başına ile 10 yaşında şöhrete kavuşan Macaulay Culkin, oyuncu sevgilisi Brenda Song ile Paris'te görüntülendi. Paris sokaklarında el ele dolaşarak romantik bir akşam geçiren çift, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Culkin'in, sevgilisine çiçek ve büyük bir oyuncak ayı aldığı gözlerden kaçmazken temmuz ayından beri birlikte olan ikilinin oldukça mutlu oldukları görüldü. Aile içi sorunlarla uzun süre yıpranan Culkin zor günleri geride bırakmış görünüyordu.

AYDA 6 BİN DOLAR

Çocuk yaşta yakaladığı şöhreti elinde tutamayan Culkin hakkında, 2012 senesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu yönünde iddialar çıkmış ve sevenlerini üzmüştü.
Sempatik oyuncu, geçtiğimiz sene uyuşturucuya ayda 6 bin dolar para ayırdığı yönünde çıkan iddialar için "Beni asıl rahatsız eden konu, magazin basınının bu haberleri benim için endişelenmişler gibi göstermeleri.
Sizler sadece sayfaları doldurmaya çalışıyorsunuz" açıklamasını yapmıştı.

BAKAN BİR DAHA BAKTI

İsveçli Victoria's Secret modeli Elsa Hosk geçtiğimiz gün New York sokaklarında görüntülendi. Uzun boyuyla girdiği her ortamda dikkatleri üzerine toplayan Hosk, günlük hayatta da şıklığını göstermeyi ihmal etmiyor. Profesyonel olarak basketbol oynarken model olmaya karar veren 29 yaşındaki Hosk, bir anda dünyanın en popüler mankenlerinden biri olmuştu.

TIMBALAND GERİ DÖNÜYOR

Amerikalı rapçi ve müzik yapımcısı Timbaland uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.
2009'da yayınladığı Shock Value II adlı albümünden bu yana müzik raflarında gözükmeyen ünlü prodüktör, ruh sağlığı ve yapımcılık hakkında konuştu.
Kötü alışkanlıklarını tamamen bıraktığını söyleyen başarılı müzisyen, zor bir dönemden geçtiğinin altını çizdi. 46 yaşındaki müzisyen, Justin Timberlake ile yeni bir albüm hazırlığında olduğunu ve harika bir dönüş yapacağını müjdeledi.

BALAYI İÇİN BAHAMALAR'I SEÇTİLER

Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams hayatını birleştirdiği Reddit'in kurucularından Aleixis Ohanian ile balayını geçirmek için Bahamalar'a uçtu. Eylül ayında ilk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarıyla birlikte balayı için kiraladıkları lüks villaya yerleştiler. Ulaşımın sadece helikopter ve özel tekneyle gerçekleşebildiği villanın haftalık kirasının 35 bin dolar olduğu öğrenildi. Williams ve Ohanian, ünlülerin akın ettiği görkemli bir törenle 16 Kasım'da dünya evine girmişti.

ATIYLA POZ VERDİ

Pop müziğin önde gelen isimlerinden Lady Gaga, Instagram hesabından at sürerken paylaştığı fotoğrafla sevenlerine destekleri için teşekkür etti. Müzik severlerin oylarıyla Grammy Ödülleri'nde 'En iyi Albüm' dalında aday olan Gaga "Verdiğiniz oylarla beni desteklediğiniz için teşekkür ederim" notunu paylaştı.

TACİZ İDDİALARI DİZİLERİ YOK EDİYOR

Altın Küre ödüllü Jeremy Piven'ın başrolünü üstlendiği Wisdom of the Crowd'un, 13 bölüm süren ilk sezonunun ardından ekranlara veda edeceği kesinleşti. Daha önce CBS kanalının yeni sezon bölümlerini sipariş etmediği ortaya çıkmış fakat dizinin neden bitirildiği hakkında açıklama yapılmamıştı.
Deadline'nın haberine göre, yakın dönemde Jeremy Piven'a yöneltilen taciz suçlamalarına duyarsız kalmayan CBS kanalı, diziyi rafa kaldırdığını açıkladı. Piven ise, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Başarılı oyuncu hakkında son olarak Entourage dizisinde figüranlık yapan ismi açıklanmayan bir kadın suçlamada bulunmuştu.

HEM YAPIMCI HEM OYUNCU

O. J. Simpson: Amercan Story'deki başarılı performansıyla Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanan yıldız oyuncu Courtney B. Vance, hazırlıkları devam eden Heist 88 dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Vance'ın canlandıracağı karakterin, 1988 yılında banka sistemlerine sızan usta bir manipulatör olan Armond Moore olacağı açıklandı. Büyük bir soygunu konu alacak olan yapımın yürütücü yapımcılığını da üstlenen başarılı aktör, dizi sektörünün önemli isimlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA