• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
’Faturaları ödeyebilmek için oyuncu oldum’ ÇAĞRI ZORER

'Faturaları ödeyebilmek için oyuncu oldum'

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.12.2017, 00:00
Babası ile arasının iyi olmadığını dile getiren Angelina Jolie, oyunculuğa başlamasının en önemli nedenlerinden birinin, faturaları ödemek için annesine yardım etmek olduğunu söyledi

Oscar ödüllü güzel oyuncu Angelina Jolie, The Hollywood Reporter's Podcast ödül töreninde verdiği röportajda hem özel hem de iş hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Hayatı hakkında bilinmeyen birçok konuya değinen güzel yıldız, çocukluğunda kendisini babasına pek yakın hissetmediğini ve kendi başına bir şeyler başarmak için babasının soyadını kullanmadığını açıkladı. Oyunculuğa başlamasının en önemli nedenlerinden birinin, faturaları ödemesi için annesine yardım etmek amaçlı olduğunu söyleyen Jolie, özel hayatına dair de çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İlk eşi Jonny Lee Miller ile boşanması hakkında da konuşan aktris "Kariyerimin bittiğini düşünmüştüm.
Kabus gibiydi o günler" ifadelerini kullandı. Brad Pitt ile sancılı bir ayrılık yaşayan Jolie, boşanmadan önce birlikte rol aldıkları By the Sea filminin, Pitt ile sağlıklı bir iletişim kurmak için fırsat olduğunu ifade etti.

YOUTUBE KRALLARI SAHTE

Son yıllarda, sanatçıların albüm satışlarındansa, YouTube'daki resmi müzik kliplerinin izlenme sayıları daha çok konuşulur oldu. Ülkemizde de izlenme oranlarının organik olmadığı ve izlenme sayılarının suni olarak artırıldığı sıkça iddia ediliyordu.
Dijital müzik platformu Spotify, açıkladığı "2017'nin En Çok Dinlenenleri" raporu ile aynı tartışmayı dünya genelinde bir kez daha gündeme taşıdı. 2017'nin ve tüm zamanların YouTube'da 4,4 milyar görüntülenme ile en çok dinlenen şarkısı Luis Fonsi'nin 'Despacito'sunun Spotify verilerine göre Ed Sheeran'ın 'Shape of You' adlı parçasının gerisinde kaldı. Spotify'ın Baş İçerik Sorumlusu Stefan Blom "Kesinlikle Ed Sheeran 2017'ye damga vurdu diyebiliriz. Shape of You 1.4 milyar dinlenme sayısına ulaştı ve bu organik bir sayı" dedi.

MEGHAN MARKLE'ALDIRI BİTMİYORSA

Meghan Markle ve Prens Harry'nin nişanlandığının resmi olarak duyurulmasının ardından henüz bir hafta geçmesine rağmen, çiftin mutluluğuna gölge düşürmek isteyen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. İngiliz basının manşetinden düşmeyen güzel oyuncu hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Markle'ın yakın çevresinde konuşulan dedikodulara göre, ünlü aktrisin arkadaşları, Markle hakkında "Şöhreti kaldıramadı.
Bu kadar ilgi karakterini olumsuz etkilemiş" ifadelerini kullandıkları yazıldı.

MEĞER SETTEN KOVULMUŞ

FreddIe Mercury'nin hayatını konu alan Bohemian Rhapsody filminin yönetmeni Bryan Singer, Şükran Günü tatilinin ardından sete dönmemiş ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklanmıştı.
Singer'ın başrol Rami Malek ile sürekli sorun yaşadığı ve çekimlerin sağlıklı ilerlemediği de konuşulmaya başlanmıştı.
Son olayları göz önünde bulunduran 20th Century Fox, yaptığı toplantı sonrası, Singer'ın projeden kovulduğunu açıkladı. Ünlü yönetmen, daha önce XMen:
Apocalypse ve Superman Returns filmlerinde de ortadan kaybolmuştu

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA