• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vanessa Hudgens sevgilisine koştu ÇAĞRI ZORER

Vanessa Hudgens sevgilisine koştu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.12.2017, 00:00
İkiz kardeşler Matt ve Mike Schlepp, hayranı oldukları Brad Pitt’e benzemek için geçirdikleri ameliyatlar sonrasında özgüvenlerinin daha çok arttığını belirttiler

Hayranı oldukları ünlülere benzemek için milyar dolar harcayanlara bir yenisi daha eklendi. İkiz kardeşler Matt ve Mike Schlepp, Brad Pitt'e benzemek için bir dizi ameliyat geçirdi. İkiz kardeşler Matt ve Mike Schlepp, hayranı oldukları Brad Pitt'e benzemek için geçirdikleri bu ameliyatlar için tam 80 bin TL harcadı. Estetik operasyonların ardından konuşan Matt Schlepp, bu sayede özgüvenlerinin arttığını belirtirken, 'Artık kadınlarla daha rahat iletişim kurabiliyorum. Onları etkilemek eskisinden daha kolay!' açıklamasını yaptı.

TELEFONUNDAN KOPAMIYOR

Güzel oyuncu Cara Santana 10 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Jesse Metcalfe ile Batı Hollywood'ta görüntülendi. Kahvaltıdan sonra köpeklerini sabah yürüyüşüne çıkaran çiftin hiç konuşmadan yürüdükleri gözlendi. Yürüyüş boyunca gözünü telefonundan ayırmayan güzel oyuncunun sevgilisinin sorularına cevap bile vermemesi "Kavga mı ettiler?" sorusunu akıllara getirdi.

Beyonce, her hafta adres değiştiriyor

Ünlü şarkıcı Beyonce'un hackerlardan korktuğu için her hafta e-mail adresini değiştirdiği ortaya çıktı.

Vanessa Hudgens sevgilisine koştu


High School Musical filmindeki başarılı performansıyla iyi bir çıkış yakalayan oyuncu ve müzisyen Vanessa Hudgens, aktör sevgilisi Austin Butler ile Manhattan sokaklarında yürüyüş yaparken görüntülendi. Çekimleri devam eden Second Act'ın setinden çıkar çıkmaz sevgilisine koşan 28 yaşındaki oyuncu, yürüyüş boyunca Butler'ın elini bir an olsun bırakmadı. Son zamanlarda taktığı balıkçı şapkalarıyla objektiflere takılan Hudgens, bu kez de Urban Outfitter'ın balıkçı şapkasıyla görüntülendi. Başarılı aktrisin aynı modelin farklı renklerden oluşan bir şapka koleksiyonu olduğu biliniyor.


Bryan Singer ortadan kayboldu

Rami Malek'in Freddie Mercury'i canlandırdığı ve herkesin merakla beklediği Mercury filminden ilginç bir haber geldi. Filmin yönetmeni Bryan Singer'ın haber vermeden çekimlere gelmemesi ve ortadan kaybolması yapımcıları endişelendirdi. Bir süre sonra ulaşılan usta yönetmenin sağlık sorunları nedeniyle çekimlere katılamadığı ortaya çıktı. Stüdyodan yapılan açıklamada; "20th Century Fox, yönetmen Bryan Singer'ın beklenmeyen eksikliği sebebiyle projenin çekimlerini geçici olarak durdurdu" denirken, yönetmenin basın sözcüsü de bu eksikliğin sebebinin Singer ve ailesini ilgilendiren bir sağlık sorunu olduğunu, yönetmenin Noel tatilin ardından projeye geri dönmeyi umduğunu belirtti.


Titans'tan ilk kare paylaşıldı

Warner Bros tarafından uyarlaması yapılan DC yapımı Titans'ın televizyon ekranlarına gelmesi heyecanla beklenirken dizinin önemli karakterlerinden Robin'in kostümü resmi olarak paylaşıldı. Batman serisinin ikonik karakteri Robin'in süper kahramanlara liderlik edeceği yapımda kostümleri tasarlayan kişi ise, Iron Man'in kostüm tasarımcısı Laura Jean Shannon. Sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gören paylaşım, diziye duyulan heyecanı biraz daha artırdı. Bir grup süper kahraman adayı gencin aksiyon dolu maceralarını ele alacak dizide, Robin'i Brenton Thwaites, Starfire karakterini ise Anna Diop canladıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA