• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Anna, yeni bir sayfa açtı ÇAĞRI ZORER

Anna, yeni bir sayfa açtı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.12.2017, 00:00
8 yıllık evliliğini sonlandıran Anna Faris, erkek arkadaşı Michael Barret ile beraber dağ evine tatile gitti. Faris’in yakın çevresinden konuşan bir kaynak, “Anna yeni bir sayfa açtı. 5 yaşında bir çocukları var, ikisi de buna göre hareket ediyor” dedi

Hollywood'un örnek gösterilen çiftlerinden Chris Pratt ve Anna Faris geçtiğimiz gün 8 yıllık evliliklerini sonlandırmak için karşılıklı olarak boşanma davası başlatmışlardı. Çiftin resmi olarak ayrılık haberi henüz gündeme gelmişken başarılı aktristin, görüntü yönetmeni olan erkek arkadaşı Michael Barret ile beraber dağ evine tatile gittiği ortaya çıktı. Ava çıkmak için bir dağ evi tercih eden çift, giyimleriyle de uyumlu olduklarını gösterdi. Faris'in yakın çevresinden konuşan bir kaynak, son yaşanan olaylar hakkında "Chris ve Anna dostça ayrıldı ve Anna yeni bir sayfa açtı. 5 yaşında bir çocukları var, ikisi de buna göre hareket ediyor. Jack'in olumsuz etkilenmemesi için birbirlerine bu süreçte oldukça nazik davrandıklarını söyleyebilirim" dedi. Bir başka kaynak ise güzel oyuncu ve eski eşinin çok önceden bu ilişkiyi kafalarında bitirdiklerini ve gelecek planlarını çizdiklerini söyledi. Faris'in sevgilisi Barret ile Venedik'te ev bakmaya başladığı ve Amerika'da yaşamak istediği söylentileri de ortaya çıkan yeni iddialardan. Ağustos ayında eşi Pratt ile evlerini ayıran güzel oyuncu kısa bir süre sonra Barret ile birlikte olmaya başlamış ve Kasım ayında Venedik'te romantik bir gece geçirmişlerdi.

Ava çıkmak için bir dağ evi tercih eden çift, giyimleriyle de uyumlu olduklarını gösterdi. Faris'in yakın çevresinden konuşan bir kaynak, son yaşanan olaylar hakkında "Chris ve Anna dostça ayrıldı ve Anna yeni bir sayfa açtı. 5 yaşında bir çocukları var, ikisi de buna göre hareket ediyor. Jack'in olumsuz etkilenmemesi için birbirlerine bu süreçte oldukça nazik davrandıklarını söyleyebilirim" dedi. Bir başka kaynak ise güzel oyuncu ve eski eşinin çok önceden bu ilişkiyi kafalarında bitirdiklerini ve gelecek planlarını çizdiklerini söyledi. Faris'in sevgilisi Barret ile Venedik'te ev bakmaya başladığı ve Amerika'da yaşamak istediği söylentileri de ortaya çıkan yeni iddialardan. Ağustos ayında eşi Pratt ile evlerini ayıran güzel oyuncu kısa bir süre sonra Barret ile birlikte olmaya başlamış ve Kasım ayında Venedik'te romantik bir gece geçirmişlerdi.

Sİnİr küpü Sarah Hyland

Modern Family dizisinin sevilen oyuncusu Sarah Hyland geçtiğimiz gün Los Angeles'ta marketten çıkarken görüntülendi.
Tarzından ödün vermemek için üşümeyi göze alan güzel oyuncunun soğuk havaya rağmen çorap giymeden terlikle alışverişe çıkması görenleri şaşırttı. Yoğun bir tempo içinde dizi çekimlerine devam eden Hyland'ın oldukça sinirli olduğu ve yaptığı telefon görüşmesinde sık sık bağırdığı görüldü. Bir türlü televizyon ekranlarından sinema dünyasına transfer olamayan sempatik oyuncunun menajeri ile kavga ettiği iddia edildi.

HükümEt düşüren kadın hayatını kaybetti

İngiltere'nin siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan Profumo Skandalı'nın kilit ismi eski manken Christine Keeler, 75 yaşında hayatını kaybetti. Keeler'ın oğlu Seymour Platt, annesinin İngiltere'de uzun zamandır tedavi gördüğünü ve koah hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiğini belirtti.
Önümüzdeki yıl BBC'nin dizi olarak ekranlara getirmeyi planladığı Profumo Skandalı, İngiltere'de unutulmayan olayların başında geliyor.
1963 yılında Muhafazakar Partili Savunma Bakanı John Profumo'nun 19 yaşındaki model Christine Keeler ile yaşadığı ilişki ortaya çıkınca hükümette istifalar yaşanmış ve İşçi Partisi'nin iktidarı ele geçirmesine zemin hazırlamıştı.

Liam Neeson bir kez daha ailesini kurtaracak

Aksİyon filmlerinin aranılan ismi Liam Neeson'ın yeni filmi Yolcu'nun tüm hazırlıkları tamamlandı. Başarılı oyuncunun Michael McCauley karakterini canlandırdığı filmde, sıradan bir aile hayatı yaşayan Michael'in içine düştüğü bir komplodan kurtulmak için her şeyi göze aldığı soluksuz bir aksiyona dönüşen hayatı ele alınıyor. Kadrosunda, Vera Farmiga, Sam Neill, Patrick Wilson ve Jonathan Banks gibi isimlerin eşlik ettiği aksiyon filmi "Yolcu"nun yönetmen koltuğunda ise Jaume Collet-Serra oturuyor.
Film 12 Ocak 2018'de vizyona girecek.

The Girl in the Spider's Web'in kadrosu genişliyor

The Girl in the Spider's Web'in oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson kitaplarından uyarlanan serinin yeni halkasının başrolünde bu kez Claire Foy'u izleyeceğiz. Filmin çekimlerine kısa bir süre kala Foy'a eşlik edecek isimler de belli oldu. Borg/McEnroe filminde tenis efsanesi Bjorn Borg'a hayat veren Sverrir Gudnason, serinin ilk filminde favori Daniel Craig'in hayat verdiği Mikael Blomquist rolünü üstlenecek. Kadrosunda Sylvia Hoeks'u da bulunduran filmin kötü adamı ise Claes Bang olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA