• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Katy Perry manastırı bedavaya getirdi ÇAĞRI ZORER

Katy Perry manastırı bedavaya getirdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.12.2017, 00:00
2 yıl önce Los Angeles’ta satın aldığı manastır için açtığı davaları kazandı

Amerikalı şarkıcı Katy Perry, 2 yıl önce Los Angeles'ta satın aldığı Katolik Kilisesi'nin manastırı için açtığı davaları birer birer kazanmaya devam ediyor. Güzel şarkıcı, satın alma işlemlerini legal bir şekilde tamamlamış olmasına rağmen, manastırda yaşayan "Meryem Ana Kalbinin Kardeşleri" isimli rahibeler, ünlü şarkıcının yaşam tarzını beğenmediklerini söyleyerek satışı geçersiz kıldıklarını açıklamıştı.
2 yıldır satın aldığı manastıra taşınamayan ünlü şarkıcı açtığı iki davayı da jürinin oylarıyla kazanarak haklılığını ispatladı. Geçtiğimiz ay yaşadığı mağduriyetten dolayı gayri menkul yatırım ve geliştirme uzmanı Dana Hollister'dan 5 milyon dolarlık tazminat kazanan Perry, açtığı ikinci davadan da 10 milyon dolar kazanarak manastıra ödediği 14.5 milyon doları amorti etmiş oldu. Manastırı bir eve dönüştürecek olan ünlü yıldız, konuyla ilgili heyecanlı olduğunu söyledi.


Erkek yönetmenler özgüvenimi mahvetti

Hollywood aktrisleri tarafından sık sık eleştirilen sinema sektöründeki erkek egemenliğine bir tepki de son ayların popüler ismi Meghan Markle'dan geldi. Prens Harry ile dünya evine girmeye hazırlanan güzel oyuncu, sektörde yaşanan bu sorunu bir kez daha gündeme getirdi. Darling dergisinde kaleme aldığı yazıda, yirmili yaşlarının başlarında özgüveninin yönetmenler tarafından gelen ağır eleştirilerden dolayı kırıldığını söyleyen Markle bu nedenle kariyerinin tam on yıl geç başladığını söyledi. Kraliyet düğününün ardından Suits dizisiyle birlikte oyunculuk kariyerine noktayı koymaya hazırlanan müstakbel prenses, önemli projelerin kadın yönetmeni April Webster ile tanıştıktan sonra bakış açısının değiştiğini ve kariyerinin daha iyi bir yola Meghan Markle girdiğini belirtti.

Alice Eve, Iron Fist'te katıldı

Star Trek: Bilinmeze Doğru filmindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Alice Eve'nin yeni projesi belli oldu. Başarılı aktrisin, Marvel's Iron Fist'in ikinci sezon kadrosuna katıldığı duyuruldu.Dizinin yapımcılarından Raven Metzner, Eve'nin aralarına katılmalarından dolayı çok mutlu olduğunu dile getirirken birçok yıldızı kadrosunda bulunduran yapıma iyi bir ekleme yaptıklarını söyledi.
35 yaşındaki Eve'nin hangi karakteri canlandıracağı henüz açıklanmış değil.

Camila Cabello'dan yeni albüm

Fifth Harmony grubuyla iyi bir çıkış yakalayıp daha sonra kariyerine tek başına devam etme kararı alarak gruptan ayrılan Camila Cabello, beklenen albümünün 12 Ocak'ta yayınlanacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından hayranlarına seslenen güzel şarkıcı "Solo albümüm sonunda bitti. Kalp atışlarımı dizginleyemiyorum" diyerek yaşadığı heyecanı sevenleriyle paylaştı. "Feels Like the End of a Chapter" adıyla çıkacak albümü için "Her şarkı bir hikaye" diyen esmer güzel, gruptan ayrılışı hakkında ise "Bir dönemin bitişi" ifadesini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA