• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
“Büyükannemin katılamaması beni üzdü” ÇAĞRI ZORER

“Büyükannemin katılamaması beni üzdü”

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.12.2017, 00:00
Geçtiğimiz ay İtalya’daki Castiglion del Bosco’da sade bir törenle Justin Verlander ile dünya evine giren Kate Upton, düğün hakkındaki ayrıntıları anlattı. Upton, “Üzüldüğüm tek konu büyükannemin düğüne katılamaması oldu” dedi

Geçtiğimiz ay beyzbolcu sevgilisi Justin Verlander ile sessiz sedasız basına kapalı bir törenle dünya evine giren ünlü manken Kate Upton, düğün fotoğraflarını Vogue dergisiyle paylaştı. İtalya'nın Siena kentinde bulunan Castiglion del Bosco'da romantik bir seremoni ile dünya evine giren çift, düğüne sadece yakın arkadaşlarını davet etmişti. Paylaşılan fotoğraflarda Kate Upton'ın gelinliğinin kuyruğu dikkat çekerken, düğünden sonra verilen partide güzel mankenin tüm gece dans ettiği anlaşılıyor.

HERKES KIRMIZI GİYSİN İSTEDİM

Düğün hakkında ilk kez konuşan Upton "Prova yemeğinde tüm davetlilerden kırmızı giyinmelerini istedim. Bu bölüm için ben de Valentino'dan harika dantelli bir elbise seçtim" diyen güzel model "Üzüldüğüm tek konu büyükannemin mesafeden dolayı düğüne katılamaması oldu ama safir yüzüğünü takmam için vermesi benim için büyük bir onurdu" ifadelerini kullandı.
Parti için seçtiği gümüş elbise hakkında da konuşan Upton "Hem şık hem de rahatça eğlenebileceğim bir elbise istiyordum.
İstediğim de oldu" dedi.

KIRK DOUGLAS 101 YAŞINDA

MIchael Douglas'ın babası, Spartaküs filminin efsane aktörü Kirk Douglas geçtiğimiz cumartesi 101. yaşını yakınlarıyla birlikte kutladı. 1946'da vizyona giren Şampiyon filminde canlandırdığı boksör Midge Kelly'nin boks eldivenlerinin de kutlamada usta oyuncuya hediye edildiği görüldü. Michael Douglas'ın Facebook hesabından paylaşılan kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

KENDİSİNİ ÇEKEN FOTOĞRAFÇIYA TEKME ATTI

Amerikalı rock grubu Queens of Stone Age'in geçtiğimiz gün Los Angeles'ta verdiği konserde görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Konser sırasında grubun vokalisti Josh Homme'nin, kendisini görüntülemeye çalışan fotoğrafçı Chealse Lauren'in kafasına tekme attığı görüldü. Olayın ardından açıklama yapan Lauren, ünlü müzisyenin kamerasına tekme attığını ve kameranın da başına çarptığını belirtti. Olayın duyulması üzerine birçok kesimden tepki alan Homme, Twitter'dan paylaştığı videoda "Performansımın etkisine kapılarak uygunsuz bir davranışta bulundum.
Özür dilerim" açıklamasını yaptı.

BELLA HADID ALIŞVERİŞTE

Victoria's Secret'in sansasyonel modeli Bella Hadid, geçtiğimiz gün ünlü İspanyol markası Balenciaga'nın Londra mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.
Son yılların popüler isimlerinden biri olan ünlü model, mağazada beğendiği her kıyafeti üşenmeden denedi. Ayakta durmaktan yorulan Hadid, bir süre kahve molası verdikten sonra alışverişini tamamladı. İki büyük çantayla mağazadan ayrılan güzel mankenin keyfi yerindeydi.

DWAYNE JOHSON'DAN BEBEK MÜJDESİ

Amerikalı aktör Dwayne Johnson şarkıcı eşi Lauren Hashian ile ikinci çocuklarını beklediklerini müjdeledi.
Başarılı aktör Instagram hesabından ilk kızı Jasmine'nin fotoğrafını paylaşarak "Jasmine'nin size büyük bir haberi var. Kız kardeş geliyor" notunu düştü. İkinci bebeklerini bekledikleri için heyecanlı olduklarını söyleyen Johnson "Bu büyük lütuf için minnetarız" dedi.

RIDLEY SCOTT'UN DİZİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Blade Runner, Alien ve Gladyatör gibi unutulmaz filmlerin usta yönetmeni Ridley Scott, yürütücü yapımcısı olduğu The Terror adlı yeni dizisinin fragmanını yayınladı.
1847 yılında, Kraliyet Donanmasının tehlikeli ve zorlu bir görev için çıktıkları yolculuğu konu edinen yapımın baş rollerinde Mad Men ve The Crown dizilerinde de yer alan Jared Harris ile Outlander'ın başarılı oyuncusu Tobias Menzies bulunuyor.
10 bölümden oluşacak ilk sezon 29 Mart'ta izleyicisiyle buluşacak.

NETFLİX, THE WITCHER'A EL ATTI

Dünyanın en büyük sinema ve dizi platformu Netflix, son yılların en çok ödül toplayan oyunlarından The Witcher'ı dizi yapma kararı aldı. Andrzej Sapkowski imzalı The Witcher serisi 1980'li yıllarda dergilerde yer almış daha sonra 1993'te basılan ilk romanıyla uzun soluklu bir seriye dönüşmüştü. 2000'lerden sonra video oyunu yapılan başarılı seri, en büyük popüleritesini bu sayede kazandı.
The Witcher'ın fantastik dünyasında, uzun yıllardır barış içinde yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasında çıkan savaşta Geralt of Rivia'nın macerasına ortak oluyoruz. Dizinin hangi tarihte izleyiciyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA