• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Minik Jones’a ünlü desteği ÇAĞRI ZORER

Minik Jones’a ünlü desteği

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.12.2017, 00:00
Okul arkadaşları tarafından zorbalığa uğrayan Keton Jones’a, Justin Bieber, Katy Perry, Chris Evans, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld ve Donald Trump Jr. gibi pek çok ünlü isim mesaj gönderdi

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan Keton Jones, okulda yaşadığı sorunları anlatırken annesi tarafından videoya alındı ve bir anda tüm dünyada ünlü oldu. Okul arkadaşları tarafından zorbalığa uğradığı, okul kantininde üzerine süt döküp hakarete maruz kaldığı anları göz yaşları içinde anlatan Jones'un duygusal videosu milyonlarca beğeni aldı ve sosyal medyada hızlıca yayıldı. 16 milyondan fazla izlenen Keton Jones'a, Hollywood ve müzik dünyasından ünlü isimler destek mesajları gönderdi.

EVANS'TAN GALA DAVETİ

Justin Bieber, Katy Perry, Chris Evans, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld ve Donald Trump Jr. gibi pek çok ünlü isimden destek alan Jones, 'Avengers' serisinin 'Kaptan Amerika'sı Chris Evans tarafından önümüzdeki yıl Los Angeles'ta gerçekleşecek 'The Avengers' filminin galasına davet edildi. Ünlü şarkıcı Justin Bieber ise Instagram hesabından "Ben senin arkadaşınım dostum, bana özelden yaz, biraz sohbet edelim, seni seviyorum" notuyla bir fotoğraf paylaştı.

HEM GÜZEL HEM DE COOL

MTV'de sunduğu programla ünlenen Avustralyalı oyuncu Ruby Rose, geçtiğimiz gün Beverly Hills sokaklarında köpeklerini gezdirirken görüntülendi.
Son yıllarda rol aldığı büyük bütçeli filmlerle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, giyim tarzıyla modayı yakından takip ettiğini gösterdi.
Rose, yeni filmi The Meg ile önümüzdeki yaz seyirci karşısına çıkacak.

DANNY CAREY MÜJDEYİ VERDİ

Metal müziğin sevilen gruplarından Tool'un yıllardır beklenen yeni albümü için müjdeyi Danny Carey verdi. Hemen hemen her yıl yeni albüm yapacağına dair dedikoduların müzik dünyasında dolaştığı Tool, her defasında stüdyoya girmeyerek hayranlarını üzmüştü. Son albümünü 2006 yılında çıkaran Grammy ödüllü grubun bu kez stüdyoya girdiğinden eminiz. Grubun davulcusu Danny Carey, katıldığı bir podcast yayınında kayıtların bittiğini ve albümün 2018'de yayınlanacağını müjdeledi.

YILIN EN ÇOK ETKİ YARATANI RİHANNA OLDU

2018'e girmemize az bir süre kala yıl sonu listelerine bir yenisi de Lyst tarafından eklendi. 2017'yi ünlüler ve moda üzerinden ele alan listede, kitleleri en çok etkileyen ünlülere yer verildi. Katıldığı her ortamda tarzıyla adından söz ettirmeyi başaran Rihanna, listenin zirvesinde yer alarak bir şarkıcıdan çok daha fazlası olduğunu kanıtladı. 2017'de birçok marka ile ortak çalışma yürüten ve kendi koleksiyonlarını yaratan Riri'yi güzel şarkıcı Selena Gomez takip etti. Her giydiğiyle sosyal medyada trend olan Gomez, takipçilerini en çok etkileyen isimlerden biri oldu. Listenin 3. sırasında ise güzel model Bella Hadid yer aldı.

SÜPER DEDE GELİYOR

DC'nin en popüler süper kahramanı Superman'in sinema filmleri ve dizilerinden sonra, Clark Kent'in büyükbabasının hikayesi televizyon ekranlarına hazırlanıyor. Superman evrenini oldukça genişletecek olan Krypton adlı dizide, Superman'den 200 yıl önce yaşananlar anlatılacak.
Sevilen kahramanın dedesi Seyg-El'in gezegenini kötülerden korumaya çalışırken adalet için vereceği savaşa odaklanacak yapımda Seyg-El'i İngiliz oyuncu Cameron Cuffe canlandıracak. Merakla beklenen dizinin 2018'de ekranlarda olması bekleniyor.

PATRİCK STEWART FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ

QuentIn Tarantino'nun yeni Star Trek filminde yönetmen koltuğunda oturacak olması, sinema dünyasında geçen haftanın en çok konuşulan haberlerinden biriydi. Star Trek evreninde daha önce rol alan Patrick Stewart ise, bu haberden bir gün önce bir daha bu seride rol almak istemediğini açıklamıştı.
Tarantino'nun yeni filmi yöneteceğini duyan usta oyuncu The Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada "Quentin Tarantino ve filmlerinin büyük bir hayranıyım. Eğer çekeceği Star Trek filminde ihtimali varsa Jean-Luc Picard'ı tekrar canlandırmayı çok ama çok isterim" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA