• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Prensler, filmin önüne geçti ÇAĞRI ZORER

Prensler, filmin önüne geçti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.12.2017, 00:00
Çocukluklarından beri Star Wars serisinin hayranı oldukları bilinen Prens Harry ve William, serinin son halkası olan Last Jedi’ı ilk izleyenlerden biri olmak için Londra prömiyerinde yerlerini aldı

Prens Harry ve William, Star Wars: Last Jedi'ın Londra prömiyerinde kırmızı halıya damga vurdu. Çocukluklarından bu yana Star Wars serisinin hayranı oldukları bilinen iki kardeş, serinin son halkası olan Last Jedi'ı ilk izleyenlerden biri olmak için Londra prömiyerini kaçırmadılar. Gecenin başlamasından 2 saat sonra kendi arabalarıyla alana giren kardeşleri ilk karşılayan filmin sevilen karakteri BB-8 oldu.

ROL ALDILAR MI?

Geçtiğimiz Nisan ayında filmin setini ziyaret eden ikili, oyuncularla bol bol sohbet etmiş ve ışın kılıçlarıyla ufak bir dövüş sahnesi canlandırmıştı. Prenslerin Nisan ayında yaptıkları ziyaret hakkında ortaya çıkan söylentiler, filmin prömiyerinde de konuşuldu. İddialara göre, Prens William ve Harry'nin, filmde Stormtroopers kılığında ufak bir sahnede rol aldıkları fakat bunun gizli tutulduğu en çok konuşulan dedikodulardan biri oldu.

BBC MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Geçtiğimiz sene izlenme oranlarında hayal kırıklığı yaratan BBC Müzik Ödülleri, bu yıl sadece radyoda canlı olarak yayınlandı. Büyük arena formatının devam ettirilmediği gecede, Gang Signs & Prayer albümü ile yıldızı parlayan Stormzy yılın sanatçısı ödülüne layık görülürken, Foo Fighters 'Glastonbury' performansları ile en iyi canlı sahne gösterisi ödülünü aldı. Geçtiğimiz seneye damgasını vuran Rag N Bone Man ise ilk albümü Human ile yılın albümü ödülünün sahibi oldu.

VİCKY PATTİSON BAHAR RENKLERİNDE

İngiltere'nin en ünlü TV yıldızlarından Vicky Pattison, MTV için hazırladığı yeni programı 'Beach Body Sos'un hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.
MTV stüdyoları önünde görüntülenen güzel sunucu, öğle yemeği için küçük bir fırsat yakaladığını, bu yüzden acelesi olduğunu söyleyerek hızlı adımlarla kameralardan uzaklaştı.
Pattison, yeşil pantolon ve beyaz paltosuyla baharı anımsatan bir görüntü sergiledi.

ALKIŞLAR CLOONEY ÇİFTİNE

Yıllarca verdiği her röportajda baba olmak istemediğini söyleyen ünlü aktör George Clooney, avukat eşi Amal Clooney ile birlikteliğinden sonra ebeveyn olmaya ikna olmuş ve geçtiğimiz haziran ayında ikiz bebeklerini kucağına almıştı. People'ın haberine göre, hafta sonu çocuklarıyla birlikte uçağa binen Clooney çifti, 6 aylık bebeklerinin ağlama ihtimaline karşın tüm yolculara gürültü önleyici kulaklık gönderdi. Kulakların yanına "Eğer çocuklarımız ağlarsa şimdiden özürdileriz" yazılı bir not da ekleyen sevilen çift, bu düşünceli hareketle tüm yolcuların takdirini kazandı.

JAMES CORDEN ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLDU

The Late Late Show'un başarılı sunucusu James Corden ile eşi Julia Carey geçtiğimiz gün üçüncü çocuklarını kucağına aldı. Twitter hesabından açıklama yapan sevilen şovmen "Bugün, dünyamıza çok güzel bir bebek girdi. Hem o hem de annesi şu an gayet iyi. Gülümsemeden duramıyoruz" sözleriyle duygularını paylaştı.
Televizyon yapımcısı olan eşi Julia Carey ile 2012 yılında evlenen İngiliz komedyen için, sosyal medyada 'Her üç yılda bir baba oluyor' esprisi yapıldı.

VENOM KADROSUNDA SÜRPRİZ İSİM

Başrollerinde Tom Hardy ve Michelle Williams'ın yer alacağı Venom'un oyuncu kadrosu hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Tom Hardy'nin Marvel dünyasının en kötü karakterlerinden biri olan Venom'u canlandırağacı yapımda, usta aktör Woody Harrelson'ın da yer alacağı konuşuluyor.
Variety'de yer alan habere göre, iki kez Oscar'a aday olan Harrelson'ın yan karakterlerden birini oynayacağı projeden gelen haberler arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA