• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dwayne Johnson’ın keyfine diyecek yok ÇAĞRI ZORER

Dwayne Johnson’ın keyfine diyecek yok

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.12.2017, 00:00

2017 yılı Dwayne Johnson'ın yılı oldu desek yeridir. Başarılı aktör bu yıl rol aldığı Hızlı ve Öfkeli serisinin son filminde yakalanan gişe başarısından tutun geçtiğimiz gün müjdesini verdiği bebek haberine kadar harika bir yıl geçiriyor. Tüm dünyada sıkı bir hayran kitlesine sahip 'The Rock' lakaplı aktörün bu popülaritesi o kadar çok dikkat çekmişti ki, Apple reklamlarında Johnson'ı oynatmaya karar verdi.
Amerika'daki başkanlık seçimlerinde kendisinin aday olması halinde ciddi bir oy alacağı da haber bültenlerinde oldukça konuşulan Johnson, geçtiğimiz çarşamba günü başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ARTIK ONUN DA YILDIZI VAR

Her oyuncunun adının yazılı olmasından gurur duyacağı, Hollywood Bulvarı'ndaki Şöhretler Kaldırımı'na Dwayne Johnson'ın da adı yazıldı. Ünlü aktör, hayat arkadaşı Lauren Hashian ve 2 yaşındaki kızı Jasmine ile katıldığı törende mutlu bir tablo çizdi.

SELENA GOMEZ'DEN DUYGUSAL KUTLAMA

G eçtiğimiz çarşamba günü 28. yaşını kutlayan Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'e ünlülerden tebrik mesajı yağdı.
Sosyal medya hesaplarından birçok farklı paylaşıma imza atan ünlüler arasında en dikkat çeken tebrik Selena Gomez'den geldi.
Güzel şarkıcı yıllar öncesinden ikilinin kameraya kaydettiği kısa bir videoyu paylaşırken yazdığı not ile Taylor Swift'i duygulandırdı.
Gomez tebrik mesajında "Kimsenin yazamadıklarını yazdığın için, dünyaya bu kadar otantik ve ilham verici bir sesi verdiğin için teşekkürler. Keşke herkes kalbinin ne kadar büyük olduğunu bilse. İyi ki doğdun" sözleriyle sosyal medyada gündeme oturdu.

LAWRENCE'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Yönetmen sevgilisi Darren Aronofsky ile ayrıldıktan sonra basından uzaklaşan Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence'ın yeni projesi belli oldu. Bu yıl festivallerde büyük alkış alan "Call Me By Your Name"in İtalyan yönetmeni Luca Guadagnino'nun yeni projesinde yer alacak olan güzel oyuncu, halka açık idam edilen son kadın olan Agnes Magnusdottir'i canlandıracak. Hannah Kent'in Türkçe'ye Ölü Gömme Törenleri olarak çevrilen kitabından uyarlanan film 1800'lerin İzlanda'sında geçen bir cinayeti konu alıyor.

BİSİKLET KEYFİ

Hollywood'un sempatik çifti Hugh Jackman ile 21 yıllık eşi Deborra- Lee Furness, ünlülerin muhiti Manhattan'da bisiklet sürerken görüntülendi.
Soğuk havaya rağmen evde durmayıp dolaşmayı tercih eden ikilinin keyfi yerinde gözüküyordu. Hugh Jackman, yaptığı esprilerle eşini bol bol güldürdü.

KIŞ GÜZELİ

Geçtiğimiz ay ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyuran Amerikalı manken Chrissy Teigen, geçtiğimiz gün New York'ta görüntülendi.
Müzisyen John Legend ile mutlu bir evlilik sürdüren güzel model, soğuk havalarda bile tarzından ödün vermediğini bir kez daha gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA