• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2017’nin aşkları ÇAĞRI ZORER

2017'nin aşkları

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.12.2017, 00:00

2 017 yılından memnun olmayan birçok dünya yıldızı sayabiliriz. Boşananlar, skandallara kurban gidenler, aldatılanlar olduğu kadar aşkta kazanan ünlüler de vardı. Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmamıza kısa bir süre kala 2017'nin en çok konuşulan aşklarına bir göz atalım.

PARIS HILTON ARADIĞI AŞKI BULDU

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton ve Amerikalı aktör Chris Zylka birlikte verdikleri poz ile beraber olduklarını müjdeledi. The Leftlovers'daki rolü ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan Zylka ve magazin dünyasından uzaklaşıp iş hayatına yönelen Hilton'un birlikteliği yılın sürpriz aşklarından biriydi. Hilton'un yakın çevresinden bir kaynağın "Paris aradığı aşkı sonunda buldu" yorumu ikilinin evliliğe doğru ilerlediklerini gösteriyor.


İLK GÖRÜŞTE AŞK

Hollywood'un yakışıklı aktörü Tom Cruise, Katie Holmes ile boşandıktan sonra aşka küsmüş ve 5 yıl boyunca kimseyle görüntülenmemişti.
Uzun bir aradan sonra başarılı aktörün adı Crown dizisinde Prenses Margaret'i oynayan güzel oyuncu Vanessa Kirby ile anılmaya başladı.
Tom Cruise'un, İngiliz aktris Kirby'e ilk görüşte aşık olduğu ve kısa sürede güzel oyuncunun kalbini çaldığı ortaya çıkınca, yılın aşk hikayelerine bir yenisi daha eklenmiş oldu.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLDU

2017 sağlık açısından Lady Gaga'ya pek yaramamış olsa da aşk hayatının yolunda olduğundan eminiz. Şubat ayında birlikte olmaya başladığı yetenek avcısı Christian Carino ile romantik bir ilişki yaşayan başarılı şarkıcının bu yıl tek derdi vardı. Fibromiyalji hastalığının yaşattığı kronik ağrılar nedeniyle konserlerini iptal eden ünlü yıldızın en büyük destekçisi Christian Carino oldu. Gaga ve Carino çifti, Kasım ayında gizlice nişanlandıkları yönünde çıkan haberleri de yalanlamadılar.

YILIN EN ÇOK YAKIŞAN ÇİFTİ

Jennifer Garner ile olan evliliğini bir türlü rayına oturtamayan Ben Affleck, kendine yeni bir sayfa açıp evden ayrılmıştı. Bir süre sonra televizyon yapımcısı Lindsay Shookus ile beraber görüntülenen ünlü oyuncu, ilk günden bu yana birlikteliğini gizlemeye çalışmadı. Sık sık Manhattan caddelerinde el ele dolaşırken görüntülenen ikili için ikinci baharlarını yaşıyor diyebiliriz. İlişkilerini ağırdan aldıkları söylenen Affleck ve Shookus, yılın en çok yakışan çiftlerinden biri oldu.


BOY FARKINI DERT ETMEDİLER

Game of Thrones dizisinin Sansa'sı Sopihe Turner ve son zamanların popüler grubu DNCE'nin solisti Joe Jones, basından gizli yaşadıkları ilişkiyi bir süre sonra sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğrafla resmi olarak duyurdular. İlk kez Los Angeles'ta görüntülenen aşıkların aralarındaki boy farkı sık sık haber konusu olsa da Turner'ın topuklu ayakkabı giymeye devam etmesi, popüler çiftin bu konuyu umursamadıklarını gösterdi. Yıl boyunca gittikleri her mekanda eğlenen çift yılın en neşeli ikilisiydi.

ELIZABETH OLSEN AŞK SARHOŞU

Uzun süredir kimseyle birlikte görüntülenemeyen güzel oyuncu Elizabeth Olsen aradığı aşkı Meksika'da buldu. Şubat ayının başında Meksika tatiline çıkan Olsen, arkadaşları aracılığıyla tanıştığı Amerikalı müzisyen ve söz yazarı Robbie Arnett'e gönlünü kaptırdı. Tatil dönüşü Arnett ile iletişimini koparmayan 28 yaşındaki aktris, yakın çevresine "Ruh ikizimi buldum" diyecek kadar aşk sarhoşuydu. Birçok kez beraber görüntülenen Olsen ve Arnett çifti 2017'de yüzü gülen aşıklarındandı.

YILIN AŞK ÜÇGENİ

2018'e sayılı günler kala, Selena Gomez'in The Weeknd'ı, eski sevgilisi Justin Bieber ile aldatması magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Yıllar önce birlikte olduğu ve sık sık birbirlerini unutamadıkları yönünde çıkan haberlerin dedikodudan ibaret olmadığı da böylece kesinleşti.
The Weeknd tarafından terk edilen güzel şarkıcı bu durumu pek dert etmedi ve yıllardır unutamadığı aşkı Justin Bieber ile yeniden bir araya geldi. Aralık başında, The Billboard tarafından 'Yılın Kadını' seçilen Gomez, verdiği röportajda "Hayatımda beni etkileyen insanlarla birlikte olmak istiyorum ve Justin de onlardan biri" açıklamasını yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA