• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2017’nin aşkta kaybeden yıldızları ÇAĞRI ZORER

2017’nin aşkta kaybeden yıldızları

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.12.2017, 00:00

Yabancı ünlülerin aşk hayatı, her sene olduğu gibi 2017'de de magazin dünyasının en çok ilgi gören haberlerindendi. Gizli kaçamakların, sürpriz ilişkilerin yaşandığı 2017'de, hüsranla biten ilişkiler de oldukça boldu. İşte bu yılın aşkta kaybeden ünlüleri.

Saman alevi gibi söndü

Johnny Depp'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanan Amerikalı aktris Amber Heard kısa bir süre sonra Tesla Motor'un CEO'su Elon Musk ile birlikte olmaya başladı ve aşklarını Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile tüm dünyaya duyurdu. Oldukça ses getiren ilişki yılın flaş aşklarından biri olmaya adayken, ikilinin hikayesi saman alevi gibi söndü. 4 ay sonra Elon Musk'ın ayrılık kararı almasıyla biten aşkın sebebi daha sonra ortaya çıktı.
Söylentilere göre, Elon Musk, Amber Heard'ün bencil davranışlarına daha fazla dayanamayıp güzel oyuncuyu terk etti.

Ayrılık sebebi şiddet

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Hudson'ın, 10 yıldır birlikte olduğu hayat arkadaşı güreşçi David Otunga ile yollarını ayırma kararı yılın sürpriz ayrılıklarındandı.
2009 yılında ilk çocuklarını kucağına alan çiftin ayrılık sebebi, Hudson'ın velayet için verdiği dilekçede ortaya çıktı.
Güzel oyuncu, yaşanan son kavgada ünlü güreşçinin şiddete başvurduğunu belirtti.

İhanet ve hayal kırıklığı

Amerikalı basketbolcu Carmelo Anthony'nin 2010 yılında evlendiği TV yıldızı La La Anthony'yi aldattığı ortaya çıkınca ünlü sunucu soluğu mahkemede aldı. İddialara göre, NBA yıldızının başka bir kadınla ilişkisi olduğu ve gizemli kadının hamile kaldığı dedikodusu La La Anthony'nin ayrılık kararı almasına neden oldu. Hayal kırıklığına uğrayan La La Anthony yakın çevresine "Onunla tekrar birleşmem mümkün değil, bu evlilik bitti" diyerek soluğu avukatının yanında aldı.

Aşk bitti söylentileri

8 yıllık bir evliliği bitirmek için sıkı bir nedeniniz olmalı ama Hollywood camiasının örnek çiftlerinden Chris Pratt ve eşi Anna Faris'in neden boşanma kararı aldıkları hala bilinmiyor. Dört yaşında Jack adında bir oğulları olan ikilinin artık aşık olmadıkları iddia ediliyordu. Facebook'tan yaptıkları açıklamada:

"İkimiz de resmi olarak ayrılacağımızı duyurmaktan dolayı üzgünüz. Uzun zamandır elimizden geleni yapıyoruz ve oğlumuz için bu durumu olabildiğince gizli tutmak istiyoruz. Birbirimize olan sevgimiz ve saygımız devam edecek" ifadelerini kullanan çift, boşanma kararlarıyla hayranlarını bir hayli üzdü.

Aralarına eski sevgili girdi

2017'nin kafası en karışık aşığı Selena Gomez'di. Amerikalı şarkıcı ile R&B müzisyeni The Weeknd (Abel Tasfeye)'ın ilişkisini bitiren isim ise, Justin Bieber oldu. Eski sevgilisi Justin Bieber ile gizlice buluşan Selena Gomez paparazilere yakalanınca, The Weeknd tereddüt etmeden ayrılık kararı aldı. Sosyal medyada da geniş yer bulan aşk üçgeninde, Selena Gomez'in, The Weeknd'ı aldatması yılın en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Ayrılık Jennifer'ı depresyona soktu

Jennifer Lawrence ile yönetmen sevgilisi Darren Aronofsky, bir yıl süren ilişkilerini bu kez net şekilde sonlandırdı. Ünlü yönetmen son filmi Mother'da başrolü teslim ettiği sevgilisi Lawrence ile yaşadığı sorunları bir türlü çözemedi ve ilişkisini noktalama kararı aldı. Daha önce de ayrılık kararı alan Aronofsky, yakın çevresine Lawrence için 'Şımarık ve olgunlaşamamış' ifadelerini kullanmıştı. Skandallara göğüs geremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA