• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ünlü yıldız hırsızlık yaparken yakalandı ÇAĞRI ZORER

Ünlü yıldız hırsızlık yaparken yakalandı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.12.2017, 00:00
Ünlü oyuncu Lainie Kazan, 180 dolar tutarında alışveriş yaptıktan sonra, ödeme yapmadan hızla marketten ayrılmaya çalışırken yakalandı. Kazan’ın yanında getirdiği poşetlere de yiyecek ürünler doldurduğu ileri sürüldü

"Kalbinin Sesini Dinle" adlı film serisindeki "Maria Portokalos" rolüyle ünlenen Lainie Kazan, Kaliforniya'da hırsızlık yaparken yakalandı. TMZ'nin haberine göre, 77 yaşındaki ünlü aktrisin San Fernando Vadisi'nde bir marketten yiyecek çalmaya çalışırken görüldüğü iddia edildi. Markette 180 dolar tutarında alışveriş yapan yıldız isim, ödeme yapmadan marketten ayrılmaya çalıştı ve yanında getirdiği poşetlere de yiyecek ürünler doldurduğu ileri sürüldü. Market çalışanlarının polise haber vermesiyle büyüyen olay, Kazan'ın çalışanlardan özür dilemesiyle tatlıya bağlandı.
Yanında parası olmadığı için ödeme yapamadığını söyleyen oyuncu, market personelinin şikayetini geri almasına rağmen gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından kefaret ödemen serbest bırakılan Lainie Kazan, olay hakkında açıklama yapmadı.

2017, EVA MARCİLLE'NİN YILI OLDU

Amerikalı oyuncu Eva Marcille, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu sevgilisi Mike Sterling ile nişanlandığını müjdeledi.
Sterling'den bebek bekleyen güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafta tek taş yüzüğünü göstererek "Evet dedim" notunu düşerek mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. 2017 yılının kendisi için harika geçtiğini, yer aldığı projelerin de yolunda gittiğini söyleyen başarılı oyuncu minnettar olduğunu söyledi.

YILBAŞI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Victoria's Secret meleği Gigi Hadid, müzisyen sevgilisi Zayn Malik ve ailesiyle birlikte yaptığı yılbaşı hazırlıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Los Angeles'taki evine Zayn Malik'in ailesini de davet eden güzel model, evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerini bir adım ileriye taşımak adına aileleri buluşturdu. Fotoğraflarda çiftin ailelerinin birbirleriyle çok yakın ilişki içerisinde olduğu görülürken, Malik'in kız kardeşi Saafa Malik'in de buluşmada yer aldığı görüldü. 24 yaşındaki Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik ve 22 yaşındaki süpermodel Gigi Hadid 2015 yılından bu yana birlikte.

EVLENME TEKLİFİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

Muse grubunun vokalisti Matthew Bellamy, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Elle Evans'a evlenme teklif etti. Başarılı müzisyen sevgilisiyle romantik bir tatil yapmak için gittiği Fiji adasında, yaptığı evlilik teklifine "Evet" cevabı aldı. EOnline'ın haberine göre, ünlü rockçının evlilik teklifini yıl başında yapmak için hazırlandığını fakat tatil sırasında daha fazla sabredemeyerek teklifini erken açıkladığı öğrenildi. Yaşadığı mutluluğu sosyal medyada paylaşan Elle Evans "Mutluluk gözyaşları, yaşadığım şok nedeniyle kesilen nefesim ve bir süre inanamamış olmam üzerine tabii ki 'Evet' dedim" ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA