• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lawrence, bu yıl da minikleri sevindirdi ÇAĞRI ZORER

Lawrence, bu yıl da minikleri sevindirdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2017, 00:00
Jennifer Lawrence, her yeni yıl öncesi olduğu gibi bu yıl da Norton Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ve ailelerini ziyaret ederek onlara moral verdi

Her yeni yıl öncesi Louisville'deki çocuk hastanesini ziyaret eden Amerikalı aktris Jennifer Lawrence bu yıl da geleneği sürdürdü. Güzel oyuncu Norton Çocuk Hastanesi'nde yatan miniklere yaptığı sürpriz ziyaretle herkesin gönlünü kazandı. Tedavi gören çocuklara ve ailelerine moral veren güzel oyuncu, hastane personeliyle de bol bol sohbet etti. Hastanenin Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Jennifer Lawrence her sene olduğu gibi bu sene de çocuklarımızı, aileleri ve personelimizi yalnız bırakmadı.
Herkesin yüzünü güldüren Jennifer'a teşşekkür ediyoruz" açıklaması yapıldı. Oscarlı oyuncu geçtiğimiz sene de hastaneye yeni birimlerin kurulması için 2 milyon dolar bağışta bulunmuştu.

MİLYONLUK ARACINI SWAROVSKI TAŞLARLA KAPLATTI

Sosyal medya fenomeni Daria Radionova, geçtiğimiz gün Londra'da Swarovski kristallerle kaplattığı kırmızı Lamborghini'siyle görüntülendi.
Daha önce Mercedes CLS 350 model arabasının tamamını aynı taşlarla kaplatan güzel, Londra sokaklarında yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Binlerce liralık Swarovski taşlardan süslediği Lamborghini'siyle alışverişe çıkan Rus güzel, arabasını parkettikten sonra mağazaların yolunu tuttu.

RAPÇİ EMINEM KALDIĞI YER DEN DEVAM EDİYOR

Amerikalı rapçi Eminem uzun süren sessizliğini 15 Aralık'ta çıkardığı 9. stüdyo albümü Revival ile bozmuştu. 10 gün içinde tüm listeleri kasıp kavuran başaralı rapçi zirve yürüyüşüne devam ediyor. Birçok ünlü isimle düet yaptığı albümün en dikkat çeken parçası 'Walk on Water'ın tanıtımını Twitter üzerinden paylaşan Eminem'in, Fransız matematikçi Emile Borel'in 'Sonsuz Maymun Teoremi'ne gönderme yaptığı görülüyor. Videoda, teorideki daktiloya rastgele basan maymunlar gibi anlamsız bir sırayla harflere basan hip hopun asi çocuğu sosyal medyada bu tanıtımla binlerce beğeni aldı.

DİSNEY'DEN DE KOVULDU

Geçtiğimiz ay beş kadının tacizle suçladığı komedyen Louis C.K. yaptığı açıklamada özür dilemiş ve suçlamaları kabul etmişti. FX ve HBO kanallarıyla bağı kesilen ünlü komedyenin Netflix'te yayınlanacak show'u da iptal oldu ve bu yıl vizyona girecek olan "I Love You, Daddy" filminin dağıtımcısı filmi rafa kaldırdığını açıkladı. Taciz suçlamarıyla tüm projeleri bir anda sekteye uğrayan ünlü komedyene bir darbe de Disney'den geldi. Sesiyle yer aldığı projeden çıkarılan Louis C.K. için yapılan açıklamada "Rolün ses kaydı yaklaşık bir ay önce tekrar yapıldı ve üç bölümün yeni sürümleri Disney XD kanalında şu an yayında. Seslendirmeyi dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Alex Hirsch yaptı." ifadeleri kullanıldı.

GENÇ MUTANTLAR HEYECANI ARTIRDI

Kadrosunda Game of Thrones'un Arya'sı Maisie Williams ve Split'teki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Anya Taylor-Joy'un yer aldığı yeni X-Men filmi The New Mutants yeni çıkan fragmanıyla beklentileri daha da artırmış durumda. Yönetmen koltuğunda Josh Boone'un oturduğu filmde güçlerini yeni keşfeden genç mutantların, zorla tutuldukları gizli bir tesisten kurtulma hikayesi işlenecek. Ülkemizde 13 Nisan'da vizyona girecek olan filmin gişede büyük bir başarı elde edeceği tahmin ediliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA