• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rıhanna’nın kuzeni öldürüldü ÇAĞRI ZORER

Rıhanna’nın kuzeni öldürüldü

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2017, 00:00
Rihanna’nın kuzeni Tavon Kaiseen Alleyne, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bir gün önce kuzeniyle Noel’i kutlayan Rihanna, sosyal medya hesabından şaşkınlığını ve üzüntüsünü dile getirdi

Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın kuzeni Tavon Kaiseen Alleyne, Barbados'un St. Michaels bölgesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 21 yaşındaki Alleyne'nin yolda yürürken yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından birkaç el ateş ederek öldürüldüğü öğrenildi. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERLE YIKILDI

Polisin soruşturma başlattığı olayla ilgili R&B yıldızı Rihanna kuzeniyle çok yakın olduğunu ve bir gece önce Noel'i birlikte kutladıklarını belirtti. Instagram hesabından duygularını paylaşan güzel şarkıcı "İnanamıyorum. Daha geçen gece kollarımdaydın. Bunun vücudunun sıcaklığını son kez hissettiğim zaman olacağını hiç düşünmedim. Seni her zaman seveceğim" dedi.

Sık sık ülkesi Barbados'u ziyaret eden Rihanna olayın ardından sosyal medyadan silah şiddetini durdurma çağrısı yaptı.

PARİS'TE AŞK BAŞKADIR

Ülkemizde de ilgiyle izlenen Shameless dizisindeki Fiona karakteriyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Emmy Rossum, Mr. Robot'un yaratıcısı Sam Esmail ile olan aşkını doludizgin yaşamaya devam ediyor.
Charles de Gaulle Havalimanı'nda görüntülenen ikili, görünüşe göre yeni yılı Paris'te karşılamaya karar vermiş.
Yoğun tempolarından fırsat bularak romantik bir tatil yapmak için aşıklar şehrine gelen çiftin keyfi yerindeydi.

SİYAH PROTESTOYA ERKEKLERDEN DESTEK

Bu yıl düzenlenecek olan 2018 Altın Küre töreninde, kadın oyuncuların siyah giyinerek yaşanan taciz olaylarını protesto edecekleri duyurulmuştu. Geceye katılacak olan aktörlerden de destek geldi.
Ünlülerin kıyafet tasarımcısı Ilaria Urbinati, yaptığı açıklamada erkek müşterilerinin törende siyah giyineceğini doğruladı. Ünlü modacı "Evet, erkekler de bu sene kadınlarla dayanışma içinde Altın Küre'de cinsiyet eşitsizliğini protesto etmek için siyah giyecekler. En azından benim adamlarım giyecek" sözleriyle diğer aktörlere de çağrıda bulundu.
Dwayne Johnson da çıkan haberleri onaylayarak siyah giyineceğini söyledi.
Urbinati'nin giydirdiği aktörler arasında Tom Hiddleston, Garrett Hedlund ve Armie Hammer gibi ünlüler bulunuyor.

LED ZEPPELIN'DEN 2018 SÜRPRİZLERİ

Efsanevi rock grubu Led Zeppelin, 50'nci yıl kutlamalarıyla sevenlerini heyecanlandıracak.
Grubun önemli isimlerinden Jimmy Page 'Sürprizlere hazır olun!' diyerek beklentileri yükseltmiş durumda. 1968 çıkışlı İngiliz rock grubunun sürprizlerinden biri de önümüzdeki aylarda 50'nci yıl için özel hazırlanan bir ilüstrasyon kitabını çıkaracak olması. Jimmy Page, Robert Plant ve John Paul Jones'un Reel Art Press ile bir araya gelerek oluşturduğu kitabın 2018 yılında yayımlanacağı, grubun resmi Twitter hesabı aracılığı ile hayranlara duyuruldu. Jimmy Page "2018'de daha önce kimsenin duymadığı Led Zeppelin ürünlerini duyacaksınız. Bazı projelerin üzerinde çalışıyoruz. 2018 50'nci yılımız olacak... Sürprizlere hazır olun!" dedi.

BABAMLA 25 YAŞINDA TANIŞTIM

Amerikalı şarkıcı Erika Jayne 25 yaşına kadar babasını tanımadığını itiraf etti. The Real Housewives of Beverly Hills adlı dizide rol alan başarılı şarkıcı, dizide işlenen hikaye üzerine demeç verdiği sırada babasıyla olan ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. 46 yaşındaki Jayne "Babam bizi tekettiğinde 9 aylıktım. Onun hakkında hiçbir şey bilmiyordum. 25 yıl sonra Los Angeles'ta beni ziyarete geldi." diyen güzel şarkıcı "Duygusal bir buluşma değildi bir yabancıyla tanışmak gibiydi." ifadelerini kullandı.

SCOTT'TAN SERT ELEŞTİRİ

Yılın büyük yapımlarından Alien: Covenant ve Blade Runner 2049'a imza atan usta yönetmen ve yapımcı Ridley Scott, gişede yaşanan başarısızlık hakkında konuştu. Blade Runner 2049'un eleştirmenlerden büyük övgüler almasına rağmen gişede hayal kırıklığı yaratmasını filmin yavaş ve uzun olmasına bağlayan Scott, yapımcı olarak bulunduğu proje için "Ben olsam yarım saatini keserdim" dedi. 150 milyon dolarlık bütçesiyle Amerika'da 91 milyon, tüm dünyada ise 258 milyon dolar kazanan filmin yönetmeni Denis Villeneuve ise, gişe sorununu, insanların filmin evrenine aşina olmamalarına bağlamıştı.

THE GOOD FLİGHT'IN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

2018'in beklenen dizilerinden The Good Flight'ın ikinci sezon çekimlerine start verildi. Gary Cole'un hayat verdiği Kurt Lockhart'ın diziye dönüş yapacağı yapımcılar tarafından doğrulanırken, yeni sezona ait yeni kareler de ortaya çıkmaya başladı. Yapım ekibinden Robert ve Michelle King, karakterler hakkında yaptıkları açıklamada "İkinci sezon başladığında Diane ve Kurt hala ayrı olacaklar ama birbirlerine karşı iyi hisler besliyorlar. Kurt büyük dava için Los Angeles'a gidiyor; bu da çok uzun süre birbirlerinden ayrı kalmaları ve geleceği düşünmeyi ertelemeleri anlamına geliyor." ifadelerini kullandılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA