• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
2 mIlyon dolarlık yüzüğe ‘evet’ dedi ÇAĞRI ZORER

2 mIlyon dolarlık yüzüğe ‘evet’ dedi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2018, 00:00
Aspen tatilinde aldığı evlilik teklifini Instagram hesabından paylaşan Paris Hilton, “Evet dedim. Çok mutluyum. Hayatımın aşkıyla nişanlandım. O benim en iyi arkadaşım ve ruh ikizim. Benim için en mükemmeli” diye yazdı

Hilton otellerinin varisi sosyetik güzel Paris Hilton, bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Chris Zylka'dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Çıktıkları Aspen tatilinde kayak yaparken Zylka'nın bir anda durduğu ve yere diz çökerek sevgilisine evlenme teklif ettiği öğrenildi. Arkadaşlarının kaydettiği romantik anları, Instagram hesabından paylaşan Hilton "Evet dedim. Çok mutluyum. Hayatımın aşkıyla nişanlandım. O benim en iyi arkadaşım ve ruh ikizim. Benim için en mükemmeli" sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

DÜNYANIN EN ŞANSLI KIZI

Yaptığı açıklamada kendisini dünyanın en şanslı kızı olarak hissettiğini söyleyen sarışın güzel, sevgilisi Zylka ile yaşadığı dönemi rüyaya benzeterek "Bana masalların var olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim..." ifadelerini kullandı. E!Online'ın ulaştığı ünlülerin kuyumcusu Michael Greene, yakışıklı oyuncunun evlenme teklifi için aldığı yüzüğün 22 karat ve 2 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

PARİS JACKSON'UN KEYFİ YERİNDE

E fsanevi pop yıldızı Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson, geçtiğimiz günlerde Kaliforniya'da kaykay yaparken görüntülendi. Instagram'da sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Jakson'un, kaykay yaparken tarzından da ödün vermediği görüldü. Kolyeleri ve bileklikleriyle dikkat çeken güzel modelin keyfi yerinde görünüyordu. Geçtiğimiz yıl mankenlik kariyerine atılan 19 yaşındaki güzele ilk teklifi Calvin Klein yapmış ve markanın reklam yüzü olması için önerdikleri milyon dolarlık sözleşme çok konuşulmuştu.

SALMA HAYEK GECEYE DAMGA VURDU

2018'in ilk film festivali Palm Springs Film Festivali geçtiğimiz gün görkemli bir açılışla konuklarını ağırladı. 29. kez düzenlenen festivale bu sene de ünlü akını vardı. Birçok yıldızın yer aldığı törende en çok ilgiyi gören ise Salma Hayek oldu. Yeşil elbisesiyle adeta bir peri gibi görünen güzel oyuncu objektiflere bol bol poz verdi. 2 Ocak'ta başlayan ve 15 Ocak'a kadar sürecek festivalde 77 ülkeden toplam 180 film izlenime sunulacak. Filmler arasında ülkemizde de büyük bir başarı sağlayan Ayla filmi de yer alıyor.

SLENDER MAN SİNEMAYA UYARLANIYOR

2009 yılında bir internet forumunda ortaya çıkan gizemli karakter 'Slender Man'in bilgisayar oyunlarından sonra sinema filmi geliyor. İnce, uzun, yüzü olmayan, sürekli takım elbise giyen ve genellikle çocukları hedef alan Slender Man kısa sürede bir şehir efsanesine dönüşmüş ve gerçek hayatta var olup olmadığı tartışmaları yapılmıştı. Yıllar içinde birçok farklı yapımda yer bulan korku karakteri, Sylvain White'ın yönetmenliğini üstlendiği yapımla beyazperdeye uyarlanacak. Senaryosu Elle'nin senaristi David Birke'e ait filmin oyuncu kadrosunda ise Joey King, Julia Goldani Telles, Annalise Basso ve Alex Fitzalan gibi isimler var. Hikaye detaylarının henüz belli olmadığı film, 18 Mayıs 2018'de vizyona girecek.

USTA BESTECİ JOHN WİLLİAMS HAN SOLO İLE GERİ DÖNÜYOR

Star Wars serisinin 7. filmi Güç Uyanıyor ile seyircilere veda eden Han Solo, Solo: A Star Wars Story ile yeniden seyircilerle buluşacak. Star Wars evreninin en sevilen karakteri olduğu bilinen eğlenceli karakterin yan hikayesinde, Luke Skywalker ile tanışmadan önceki zamanlarda yaşadığı maceralara tanıklık edeceğiz. Filmin sevindirici haberlerinden biri de, ana hikayede yer alan 8 Star Wars filminin bestelerinin yanı sıra Indiana Jones ve Harry Potter gibi serilerin unutulmaz bestelerinde de imzası olan usta besteci John Williams'ın müziklere imza atacak olması. Variety'ye açıklama yapan usta besteci, Han Solo filminin tema müziğini kendisinin besteleyeceğini açıkladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA