• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SAG ödüllerI sahiplerini buldu ÇAĞRI ZORER

SAG ödüllerI sahiplerini buldu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.01.2018, 00:00
24. Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri, Screen Actors Guild Awards Los Angeles’ta düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu

Film ödüllerinde geceye damgasını vuran film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri olurken, TV kategorisinde This Is Us ile Big Little Lies ikişer ödülle geceden ayrılan ekipler oldu. Her ödül töreninde olduğu gibi SAG Ödülleri gecesinde de tüm dikkatler kırmızı halıdaydı.
Birbirinden şık isimlerin boy gösterdiği kırmızı halı geçidi törenin en çok ilgi gören kısmı oldu. Geceye katılan ünlüler arasında en beğenilen isimler ise, Amerikalı aktris Leslie Mann ile Kate Hudson oldu.

FİLM ÖDÜLLERİ

En İyi Erkek Oyuncu: Gary Oldman (Darkest Hour)
En İyi Kadın Oyuncu: Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Allison Janney (I, Tonya)
En İyi Ekip Performansı: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
En İyi Dublör Performansı: Wonder Woman

TELEVİZYON ÖDÜLLERİ

En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Sterling K. Brown (This Is Us)
En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Claire Foy (The Crown)
En İyi Erkek Oyuncu (Komedi): William H. Macy (Shameless)
En İyi Kadın Oyuncu (Komedi): Julia Louis-Dreyfus (Veep)
En İyi Erkek Oyuncu (Mini Dizi veya TV Filmi): Alexander Skarsgard (Big Little Lies)
En İyi Kadın Oyuncu (Mini Dizi veya TV Filmi): Nicole Kidman (Big Little Lies)
En İyi Ekip Performansı (Drama): This Is Us
En İyi Ekip Performansı (Komedi): Veep
En İyi Dublör Performansı: Game of Thrones

NICOLAS CAGE'E VERGİ ŞOKU

Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden Nicolas Cage'in savurgan harcamaları mali durumunu zora soktu. Bir dönem 150 milyon dolar ile sektörün en yüksek kaşelerine imza ata usta aktör, yaptığı gereksiz harcamalarından dolayı 14 milyon dolarlık vergi bocuyla karşı karşıya kalmış durumda.
CNBC'nin ulaştığı bilgilere göre, 54 yaşındaki Cage'in harcama listesinde 150 bin dolara ahtapot, 276 bin dolara 70 milyon yıllık bir dinazorun kafatası ve milyon dolarlık birçok malikane bulunuyor.

TEK BAŞINA 3 BÜYÜK POŞET

Amerikalı oyuncu Kate Mara geçtiğimiz gün Los Angeles'ta organik ürünlerin satıldığı bir marketten çıkarken görüntülendi. 34 yaşındaki başarılı isim tek başına geldiği marketten üç büyük torbayla çıktı.
Mara'nın 2017'de evlendiği oyuncu eşi Jamie Bell'in çekimleri nedeniyle başka bir şehirde olduğu öğrenildi.

WEINSTEIN COMPANY ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Hollyood 'ta yaşanan taciz skandallarının bir numaralı ismi yapımcı Harvey Weinstein'in şirketi Weinstein Company için işler yolunda gitmiyor. Uzun süredir büyük sorunlarla boğuşan ve 2018'de satılması beklenen Weinstein Company, üç filmini vizyon takviminden çıkardı. "The War With Grandpa", "The Upside" ve "Mary Magdalene" filmlerinin vizyona ne zaman gireceği henüz netlik kazanmış değil.

SÜPER İKİLİ, YENİ DİZİ İLE EKRANA DÖNÜYOR

Televizyon ekranlarının kült dizisi Spaced'in yıldızları İngiliz ikili Simon Pegg ve Nick Frost, yeni dizileriyle ekranlara geri dönüyor.
Paranormal olayların peşine düşecek olan sevilen ikiliye henüz adı açıklanmayan bir oyuncu daha eşlik edecek. Korku komedi türündeki Truth Seekers yarım saatlik bölümlerden oluşacak.
Her bölümde farklı bir canavarı yakalamaya çalışan üç adamın maceralarını anlatan Truth Seekers'ın yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA