• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aşkları film oluyor ÇAĞRI ZORER

Aşkları film oluyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.01.2018, 00:00
Meghan Markle’ın Kraliyet Ailesi’nin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olmasının etkisiyle sürekli haber olan çiftin ilişkileri, ortaya çıkan yeni iddiaya göre bir televizyon filmine konu olacak

Prens Harry ve Meghan Markle'ın attığı her adım magazin basınında geniş yer bulmaya devam ediyor.
Meghan Markle'ın; katı kurallarıyla bilinen Kraliyet Ailesi'nin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olmasının etkisiyle sürekli haber olan çiftin ilişkileri, ortaya çıkan yeni bir iddiaya göre bir televizyon filmine konu olacak.

DÜĞÜNE YETİŞECEK

Harry & Meghan: The Royal Love Story isimli film, ikilinin nasıl tanıştığını, nişanlanma sürecini ve yaptıklarıyla medyada yer aldıkları olayları konu alacak. 19 Mayıs'ta Windsor Şatosu'nda evlenecek olan medyatik çiftin aşkı, birlikte olmaya başladıkları 2016 yılından bu yana popülerliğini hiç kaybetmedi.
Televizyon yapımcısı Liz Gateley tarafından doğrulanan filmin bu nedenle büyük ilgi göreceği öngörülüyor. Yayınlanma tarihi henüz belli olmayan projenin düğünden önce çekileceği gelen bilgiler arasında.

M. ELIZABETH WINSTED AJAN OLUYOR

Usta yönetmen Ang Lee'nin önümüzdeki yıl vizyona girecek olan filmi "Gemini Man"nin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Will Smith ile Clive Owen'ın filmin ana karakterlerini oluşturacağı duyurulmuştu. Filmle ilgili gelen yeni haberlere göre, hikayenin kadın oyuncusunun Mary Elizabeth Winstead olduğu öğrenildi. Son olarak Fargo dizisinde boy gösteren güzel oyuncu, aksiyon ve bilimkurgu türündeki filmde Will Smith'i takibe alan ajan rolünü üstlenecek.

GECENIN EN RENKLİSİ PARIS

İngiliz modacı Stella McCartney'in geçtiğimiz gün Los Angeles'ta düzenlediği defile, sanat ve moda dünyasından ünlülerin akınına uğradı. Geceye katılan tanınmış isimler arasında 2009 yılında aramızdan ayrılan Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson da yer aldı. Oyunculuğa adım atan Paris Jackson, tarzıyla gecenin en renkli konuğu oldu. Sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünü kazanan güzel oyuncu düzgün fiziğiyle de göz doldurdu.

VERA FARMIGA "YOLCU" HAKKINDA KONUŞTU

Bates Motel ve Korku Seansı yapımlarındaki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Vera Farmiga, son olarak Liam Neeson ile birlikte başrollerini paylaştığı "Yolcu" hakkında konuştu. Verdiği röportajda "Bu film sadece yüksek aksiyonlu bir film değil, aynı zamanda ruhunu satan bir adamın hikayesi ve bu hikayeyi çok sevdim" diyen başarılı aktris, rol arkadaşı Liam Neeson için "Zarafetin vücut bulmuş hali. Güçlü ve kibar" ifadelerini kullandı. Merak edenler için film ülkemizde de hala vizyonda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA