• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Önlemler işe yaramadı ÇAĞRI ZORER

Önlemler işe yaramadı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.03.2018, 00:00
Tylor Swift sevgilisiyle birlikte görünmemek için peruk takıp kılık bile değiştirdi. Ünlü şarkıcı yine de görüntülenmekten kurtulamadı

Amerikalı şarkıcı Taylor Swift ilişkilerini basından uzak yaşamaya gayret eden ünlülerden.
Uzun süredir İngiliz aktör Joe Alwyn ile birlikte olan güzel şarkıcı, Londra'da yaşayan sevgilisini görmek için sık sık jetiyle Amerika'dan İngiltere'ye uçuyor. Bugüne kadar sevgilisiyle birlikte görüntülenmemek için peruk takıp kılık bile değiştiren Swift'in başka önlemler aldığı da ortaya çıktı.

ÖZEL JETE ÖZEL PERON

Özel jetiyle Londra'ya iniş yapacağı zaman Swift'e hava alanında özel bir peron açıldığı, 28 yaşındaki yıldızın pasaport kontrolünün bile özel bir bölümde yapıldığı ortaya çıktı. Pasaport kontrolünden sonra simsiyah camlarla kaplı özel araçla hava alanından ayrılan Swift'in bu kadar önlem alma sebebini kimse anlamış değil. İkilinin beraberken görüntü vermemek için Londra'daki evlerinden dışarı çıkmadığı biliniyor.

ED SHEERAN BIR REKOR DAHA KIRDI

Son yılların en çok dinlenen şarkıcısı Ed Sheeran, müzik dünyasında zirveye çıkmanın haklı gururunu yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda yılın en çok albüm satan sanatçısı olduğu açıklanan İngiliz müzisyen rekorlara doymuyor.

Uluslararası Fonografi Endüstrisi Federasyonu (IFPI) tarafından Londra'da yapılan açıklamada, "Shape of You" ve "Perfect" teklilerini içeren ve dünya çapında milyonlarca kopya satan albümün 36 ülkede "multi platin" olduğu belirtildi. IFPI, bir sanatçının aynı yıl hem "en çok satan albüm" hem de "yılın teklisi" başarılarına erişmesinin bir ilk olduğunu söyledi.
2009 ve 2010 yıllarında müziğini internet üzerinden yayınlayarak ün kazanan 27 yaşındaki Sheeran, geçen ay 11 yaşından beri tanıdığı çocukluk arkdaşı Cherry Seaborn ile nişanlandığını duyurarak hayranlarını sevindirmişti.

GEMMA CHAN CAPTAIN MARVEL'DA

Marvel stüdyolarının yeni kahramanı, Brie Larson başrollü Captain Marvel'ın kadrosu genişliyor. Humans dizisinin güzel Anita'sı olarak tanınan oyuncu Gemma Chan'in de kadroya dahil olduğu açıklandı.

Filmde Kree ırkından Minn-Erva karakterine hayat verecek olan Chan'in kötü karakter olacağı şimdiden belli oldu. İnsanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva, Captain Marvel'ınkine benzer güçlere sahip olan bir karakter.

PAUL WALKER'IN HAYATI BEYAZPERDEDE

Hızlı ve Öfkeli serisinin 2013 yılında bir araba kazasında hayatını kaybeden başarılı oyuncusu Paul Walker'ın hayatı ve ölümü belgesel oluyor. Paramount Network'ün hazırladığı projede, Amerikalı oyuncu Paul Walker'ın rol arkadaşlarının ve onu en iyi tanıyan yakın çevresinden isimlerin röportajları bulunacak.
"I Am Paul Walker" ismli belgeselde oyuncunun film kariyerinin yanında, dünya okyanusları ve deniz hayatı ile ilgili tutkusuna ve Haiti depremi sonrasında düzenlediği yardım çalışmalarına da yer verilecek. Filmin arkasında ise, yapımcı Derik Murray ile yönetmen Adrian Buitenhuis bulunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA