• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Annemle gurur duyuyorum ÇAĞRI ZORER

Annemle gurur duyuyorum

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.03.2018, 00:00

Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, annesi Diana Hart'ın kaleme aldığı "Bir annenin anıları" kitabı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
Müzik dünyasında başarılı bir kariyer inşa eden Lovato, sinema sektöründe adından söz ettiren kız kardeşleri Dallas Lovato ve Madison De La Garza'nın başarılarının arkasında annesinin olduğunu söyledi

BABAMI DA KURTARDI

Güzel şarkıcı uyuşturucu ve psikolojik sorunlarla boğuştuğu dönemde de annesinin hep yanında durduğunu belirtti.
Babasının da uyuşturucu bataklığına düştüğünü itiraf eden Lovato, "Ailemizin bütün üyeleri birçok sorunla boğuşurken annem herkesi kurtarmaya çalışıyordu. Onunla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

MURPHY BROWN YENİDEN ÇEKİLİYOR

İlk kez 1988 yılında televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşan komedi dizisi Murphy Brown beyazcama geri dönüyor. Önümüzdeki yıl CBS tarafından yeniden çekilecek olan dizinin oyuncu kadrosu, orijinal dizinin oyuncularından oluşacak. Eğlenceli ekip, on sezonluk ekran yolculuğu süresince 62 dalda Emmy ödülüne aday olmuş ve 18'ini kazanmıştı.

INSTANT FAMILY'NİN KADROSU TAMAMLANDI

Mark Wahlberg ve Rose Byrne ikilisini başrolde buluşturacak olan komedi filmi "Instant Family"de oyuncu kadrosu tamamlandı.
Paramount tarafından yapılan açıklamada, bu sene "Suyun Sesi" ile 3. kez Oscar'a aday gösterilen Octavia Spencer, "Transformers 5: Son Şövalye"nin genç yıldızı Isabela Moner, Emmy adayı Tig Notaro, Iliza Shlesinger ve Tom Segura filme katılan isimler oldu.Önümüzdeki ay çekimleri başlayacak filmin ülkemizde 22 Şubat 2019'da vizyona girmesi bekleniyor.

OLIVIA WILDE'IN NEŞESİ YERİNDE

The O.C. dizisiyle 2000'li yıllarda büyük bir hayran kitlesine kavuşan Olivia Wilde, geçtiğimiz gün Los Angeles'ta yürüyüş yaparken görüntülendi.
Kendisini görüntüleyen paparazilerin fotoğrafını çeken güzel oyuncu çektiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Magazin muhabirlerine "Siz beni çekerseniz ben de sizi çeker paylaşırım" esprisi yapan Wilde, güzel havanın tadını çıkarmak için kendisini dışarıya attığını söyledi.

'PHANTOM THREAD' YORUMU İLE TEPKİ ÇEKTİ

Jennifer Lawrence, yılın en beğenilen filmlerinden biri olan "Phantom Thread" hakkında tepki çeken demeçler verdi. Güzel oyuncu "Sadece üç dakikasını izledim. Filmi seven herkesten özür dilerim. Bu filme verecek o kadar vaktim yok. Üç dakika kadar izledim ve sıkıldım" ifadelerini kullanan Lawrence'a sosyal medyadan tepki dolu mesajlar geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA