• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Prens William, Ringo Starr’ı sövalye ilan etti ÇAĞRI ZORER

Prens William, Ringo Starr’ı sövalye ilan etti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.03.2018, 00:00
Prens William’ın önünde diz çöken The Beatles’ın davulcusu Ringo Starr “sör” unvanı aldı

Efsanevi İngiliz grubu The Beatles'ın davulcusu Ringo Starr, geçtiğimiz gün Londra'daki Buckingham Sarayı'nda düzenlenen törenle şövalye ilan edildi. Prens William'ın önünde diz çöken müzisyen, "sör" unvanı alan isimler arasına katıldı. Bugüne kadar Rolling Stone üyesi Mick Jagger, sanatçı Elton John, eski futbolcu David Beckham, Manchester United'ın eski teknik direktörü Alex Ferguson gibi popüler isimlere "sör" unvanı verilmişti.

İlk kadın vali olmak istiyor

Bir zamanların reyting rekortmeni Sex and the City dizisinin yıldız oyuncusu Cynthia Nixon, New York Valisi olabilmek için seçimlerde aday olacağını açıkladı. Sex and the City dizisinde Miranda Hobbs karakterini canlandıran Cynthia Nixon, görevdeki New York Valisi Andrew Cuomo'ya karşı yarışacağını Twitter'dan duyurdu. Liberal kimliğiyle bilinen 51 yaşındaki oyuncu seçildiği takdirde New York eyaletinin ilk kadın valisi olacak.

Claire Foy'dan özür dilediler

Geçtiğimiz hafta The Crown'ın yürütücü yapımcılarından Suzanne Mackie'nin yaptığı maaş açıklamasıyla başrol Claire Foy'un iki sezon boyunca Matt Smith'ten daha az maaş aldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin yapım şirketi Left Bank Pictures ise yaptığı açıklamada Claire Foy ve Matt Smith'ten özür diledi. Bütçe ve maaşlardan kendilerinin sorumlu olduğunu belirten şirket, böyle bir dengesizlikten oyuncuların sorumlu tutulamayacağını söyledi.

Mira Sorvino başrolü kaptı

Oscarlı oyuncu Mira Sorvino, Limitless'ın yaratıcısı Craig Sweeny'nin imzasını taşıyan The Code dizisinin kadrosuna katıldı.
Sorvino, orduda geçen ve hukuk çalışanlarının hikayesini ele alan dizide başrol Albay Eisa Turnbull karakterine hayat verecek. CDB kanalında yayınlanacak dizide yer alan isimler arasında Dave Annable ve Anna Wood yer alıyor. Mira Sorvino son dönem ekranda sevilen komedi Modern Family'deki rolüyle ses getirmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA