• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Twitter’dan kur yaptı Grimes’i aşık etti ÇAĞRI ZORER

Twitter’dan kur yaptı Grimes’i aşık etti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.05.2018, 00:00
Şarkısını paylaşarak Grimes’e övgüler yayınlayan Elon Musk, amacına ulaştı. Kanadalı müzisyen ile aşk yaşamaya başladı

Geçtiğimiz gece ilk kez el ele görüntülenen Elon Musk ile müzisyen Grimes'in ilişkisi de böylece resmileşti. İddialara göre ikilinin yaklaşık olarak bir aydır gizli kapaklı aşk yaşadığı öğrenildi. Grimes'ın 'Venus Fly' adlı şarkısını kişisel Twitter hesabından paylaşarak "Bir süredir gördüğüm en iyi sanat çalışması" notun düşerek ilk adımı atan Elon Musk'a güzel şarkıcıdan esprili yanıtlar gelince ikilinin tanışması eğlenceli bir hal almış. Daha önce üç evlilik geçiren 46 yaşındaki Elon Musk'ın, 30 yaşındaki Kanadalı sevgilisi ile ne kadar ciddi olduğu ilerleyen haftalarda daha net anlaşılacak.

JUNGLE, 2 ŞARKIYLA GERİ DÖNDÜ

2014'te kendini isimlerini taşıyan albümleriyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Jungle, uzun bir süredir sessizliğini koruyordu.
2015 yılında ilk albümde yer alan şarkıların remix versiyonlarını yayımlayıp sonra iyice ortalıktan kaybolan grup, iki şarkı ve üstüne iki video ile geri döndü. 22 Haziran'da yayımlanacağını açıkladıkları ve henüz ismini paylaşmadıkları yeni albümlerinden Happy Man'i ve House In L.A isimli şarkılarını paylaşan İngiliz grup, sosyal medyada olumlu tepkiler aldı. Yeni albümün ütopik bir dünyada sadece ayrılık şarkıları çalan bir radyoya benzeten grup elemanları,bu albümle de kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

İKİNCİ OĞLU ANNELER GÜNÜ'NE YETİŞTİ

VIctorIa's Secret'ın en ünlü modellerinden Miranda Kerr ile Snapchat'in kurucusu eşi Evan Spiegel ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Los Angeles'taki Cedars- Sinai Tıp Merkezi'nde doğan oğullarına Hart adını veren çift, Mayıs 2017'de evlenmişti. Yapılan açıklamada anne ve bebeğin gayet sağlıklı olduğu ve doğum sırasında bir sorun çıkmadığı belirtildi. Kerr, geçtiğimiz kasım ayında hamile olduğunu duyurmuş, yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Miranda, Evan ve Flynn ailelerinin yeni üyesini dört gözle bekliyor" yazmıştı.
Avustralyalı süper modelin aktör Orlando Bloom'la olan evliliğinden yedi yaşında Flynn adında bir oğlu daha bulunuyor.

LEA SEYDOUX BU KEZ AĞLATACAK

Fransız oyuncu ve model Lea Seydoux, oyunculuk kariyerinde hızlı adımlarla yükselmeye devam ediyor. Bu yılın Cannes jürisinde de yer alan 32 yaşındaki aktrisin yeni projesi "The Horse Boy" adlı dram filmi oldu. Seydoux'un, "Altered Carbon" dizisinin yıldızı Joel Kinnaman ile başrollerini paylaşacağı yapımın yönetmeni henüz belli olmasa da, projenin oyuncu seçimleri şimdiden dikkat çekiyor. "The Horse Boy", Emily ve Jonathan çiftinin otistik çocuğu Noah'ya odaklanan bir hikayeyi ele alacak.
Jonathan bir gün oğlunun at sürerken daha huzurlu ve iletişime daha açık olduğunu fark eder ve çocuklarının tedavisi için uzun bir yolculuğa çıkan ailenin yol hikayesi başlar.

ANETTE BENNING CAPTAIN MARVEL'DE

Marvel sinematik evreninin ilk kadın süper kahramanı Captain Marvel oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyirci karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning merakla beklenen filmin ekibine katıldı. Variety muhabiri Justin Kroll sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Gerçek haber; Annette Bening Captain Marvel'a katılıyor. Bana, Denvers'ın annesini canlandıracağı söylendi" ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA