• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dört dörtlük aile ÇAĞRI ZORER

Dört dörtlük aile

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.06.2018, 00:00
Nisan’da üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Kate Middleton’ın dördüncü kez hamile olduğu konuşuluyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında üçüncü çocuğu Prens Louis'yi dünyaya getiren Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın hamile olduğu iddia edildi. Amerikan basınında geniş yer bulan haberde, İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens William ile Kate Middleton'ın dördüncü çocuğu istediği ve düşesin hamileliğini basından gizledikleri ileri sürüldü.

PRENS 5 ÇOCUK İSTİYOR

36 yaşındaki düşesin yakın bir arkadaşından edinilen bilgiye göre, tüm hamilelik belirtilerinin gerçekleştiği yazıldı. İsmi açıklanmayan kaynak "Kate ve William ailelerini tamamlamak için hep dört çocuk sahibi olmak istediğini söylüyorlardı. Aslında William beş çocuk istiyor, ama Kate'e göre 4 çocuk yeterli" ifadelerini kullandı. Cambridge Dükü ve Düşesi'nin Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis isimli üç çocuğu bulunuyor.

AGORAFOBİK ROLÜ AMY ADAMS'IN OLDU

"En Karanlık Saat" ile büyük beğeni toplayan Altın Küre adayı yönetmen Joe Wright'ın yeni filmi "The Woman in the Window" baş rolünü buldu. Anna Fox adında New York'ta tek başına yaşayan ve agorafobik olduğu için evinden çıkamayan münzevi bir kadın karakterin hikayesini anlatacağı filminde baş rolü kime vereceğini düşünen Wright, tercihini 5 Oscar adaylığı bulunan Amy Adams'tan yana kullandı. Adams haricinde kadroya dahil olan başka oyuncu yok.

TV'NİN SON TRANSFERİ JESSİCA ALBA

Son yıllarda sinema oyuncularının birer birer TV kanalları ile anlaşarak dizi projelerinde yer alması Hollywood camiasını etkilemiş görünüyor. Ünlü isimlerden televizyona transfer olan isim ise Amerikalı aktris Jessica Alba oldu. Güzel oyuncu, Gabrielle Union ile birlikte başrollerini paylaştığı L.A.'s Finest adlı dizide Los Angeles Polis Departmanı'nda çalışan bir dedektifi canlandıracak. Önümüzdeki yıl Charter's Spectrum platformunda gerçekleştirilecek dizinin ilk sezonu 13 bölüm olacak.

BEKLENEN ALBÜM BUGÜN PİYASADA

Kanadalı rap'çi Drake, 2017 yılında çıkardığı More Life albümünden bir sene sonra bugün yeni albümünü hayranlarıyla buluşturacak.
Scorpion adını verdiği albümün ilk tanıtım videosunu Instagram hesabı üzerinden paylaşan başarılı müzisyen, albüm hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. Drake hayranlarının merakla beklediği albümün bu kadar gizem yaratması Scorpion albümünü sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA