• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Son doğum günü ÇAĞRI ZORER

Son doğum günü

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.08.2018, 00:00
Amerikalı televizyon yıldızı Lyric McHenry, doğum günü kutlamasının ardından New York’ta bir kaldırımda ölü bulundu. 20 haftalık hamile olduğu öğrenilen genç yıldızın şüpheli ölümü araştırılıyor

Efsane basketbolcu Magic Johnson'ın oğlu EJ Johnson'ın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Lyric McHenry, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde New York'ta ölü bulundu. Bronx'ta bir sokakta yerde yatarken görülen Amerikan televizyonlarının sevilen ismi McHenry'nin kalbinin durduğu açıklandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaldırımda ölü buldukları ünlü yıldızın, yüksek dozda uyuşturucudan ölmüş olabileceği yönünde şüphelerin olduğunu fakat asıl sebebin otopsiden sonra belli olacağını belirttiler.

20 HAFTALIK HAMİLEYDİ

Pazartesi gecesi doğum gününü kutlamak için arkadaşlarıyla birlikte parti veren McHenry'nin, gecenin ilerleyen saatlerinde alkolle birlikte ilaç aldığı iddia edildi. Geç saatlere kadar devam eden partiden fotoğraflar paylaşan ünlü ismin sabah saatlerinde neden sokakta olduğu henüz bilinmiyor. Öte yandan, 26 yaşındaki TV yıldızının EJ Johnson'la bebek beklediği ve 20 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

NATALİE PORTMAN ŞARKICI OLUYOR

Brady Corbet'in yönetmen koltuğunda oturacağı yeni filmi Vox Lux'un başrolü değişti. Aylar önce duyurulduğunda, Jude Law ve Rooney Mara'lı kadrosuyla büyük heyecan yaratan projenin başrol karakteri, Mara'dan alınıp Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman'a verildi. 1999'dan başlayıp günümüze kadar uzanan bir zamanda geçecek filmde, Natalie Portman, Celeste isimli bir pop şarkıcısını canlandıracak.

HALSEY'DEN, SWİFT'İN HAYRANINA YARDIM ELİ

Geçtiğimiz gün Taylor Swift'in bir hayranı, sosyal medyadan "Bu evrende en çok görmek istediğim kişi sensin. Konser için sabırsızlanıyorum" paylaşımını yaptı. Paylaşımı gören Amerikalı şarkıcı Halsey, Twitter'dan Swift'e seslenerek "Bu kız çok cool, onunla tanış. Çok yakın arkadaş olacağınıza eminim" yazarak Swift'in hayranını mutlu etti.

KRİSTEN BELL:

Hafta başında Teen Choice 2018 ödül gecesinde 'En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Amerikalı aktris Kristen Bell, geçtiğimiz gün Londra'nın kuzeyinde yer alan Brentwood kentinde görüntülendi. İngiltere'ye bir etkinliğe katılmak için gelen 38 yaşındaki komedyen, önümüzdeki yıl animasyon seslendirmelerinde yer alacağını söyledikten sonra "Sürekli sesimi kullanmak istiyorlar. Aktris olarak rol vermeyi düşünen yok sanırım" diyerek sektöre sitemde bulundu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA