• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Huzura kavuştum!’ ÇAĞRI ZORER

‘Huzura kavuştum!’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.08.2018, 00:00
Brooklyn ile birlikteyken sürekli yorumlara konu olduğunu ve paparazziler tarafından takip edildiğini söyleyen Moretz “Artık hayatı daha huzurlu yaşamak istiyorum” dedi

Geçtiğimiz Nisan ayında David Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ile olan ilişkisini sonlandıran güzel oyuncu Chloe Grace Moretz, 4 yıllık ilişkisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. 21 yaşındaki Amerikalı aktris, 19 yaşındaki Brooklyn Beckham'ın kendisini Lexi Wood ile aldattığını sosyal medya ve haber sitelerinden öğrendiğini açıkladı. Beckham hakkında sorulan soruya "Onunla ilgili hiç bir şey düşünmüyorum" diyen güzel oyuncu "Bu ilişki bana çok şey öğretti" cevabını verdi.

BASINDAN KAÇMAK YORUCU

2014 yılında Paris Moda Haftası'nda tanıştıklarını söyleyen Moretz, "Yaşadığım bu uzun ilişki sonunda bazı şeyleri sorgulamaya başlamıştım.
İki ünlü insan birlikte olsun ya da olmasın, paparazziler yüzünden sokakta rahatça dolaşamıyor. Bu çok rahatsız edici" ifadelerini kullandı.
Brooklyn ile birlikteyken sosyal medyadan da sürekli etiketlendiğini, yorumlara konu edildiğini söyleyen Moretz, hayatı daha huzurlu yaşamak istediğini söyledi.

INSATİABLE'IN OYUNCULARI ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Yayınlanan fragmanıyla eleştirilerin odak noktası haline gelen Netflix dizisi Insatiable'a oyuncuları sahip çıktı. Kilolu olduğu için zorbalığa uğrayan ve zayıflayarak çevresinden intikam alan bir lise öğrencisini ekranlara getiren dizi, kilolu insanları rencide ettiği için tepkilere neden olmuştu. Dizinin oyuncularından Alyssa Milano ve Debby Ryan yaptıkları açıklamada, "Bir dakikalık bir fragman üzerinden yargılanıyoruz. Oysa diziyi izlediğinizde kimseyi rencide etmediğimizi göreceksiniz" sözlerine yer verdi.

GARNER ESTETİK İDDİASINI YALANLADI

The Festival filminin Londra prömiyerine katılan İngiliz televizyon yıldızı Kimberley Garner, tüm dikkatleri üzerine çekerek filmin oyuncularını gölgede bıraktı. 28 yaşındaki ünlü isim, Cineworld Leicester Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe altın rengi elbisesi ve omuzlarına düşen saçlarıyla damga vurdu. Gece boyunca görenleri kendine hayran bırakan Garner, estetik yaptırdığı yönünde çıkan iddiaları da yalanladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA