• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sarayın mutfak kuralları ÇAĞRI ZORER

Sarayın mutfak kuralları

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2018, 00:00
Meghan Markle yemek yapmak istedi ama mutfak kurallarına takıldı. Sarayda deniz ürünleri, patates, pirinç, makarna yasak. Sarımsak ve soğana ise büyük bir kısıtlama var

Mayıs ayında Prens Harry ile dünya evine giren Meghan Markle'ın Kraliçe Elizabeth ile yaşadığı sorunlar bitmek bilmiyor. Kraliyet üyelerinin aksine mutfağa girip yemek yapmayı çok seven Sussex Düşesi'nin karşısına, Kraliçe Elizabeth'in gıda yasakları çıktı. Deniz ürünlü makarna yapmak isteyen Düşes, çiğ et ve deniz ürünlerinin Kraliyet üyelerine yasak olduğunu öğrenince Filipin soslu tavuk yapmaya karar verdi. Yapacağı sosta sarımsak olduğu için bu yemeğin de gıda engellerine takıldığını öğrenen Düşes Meghan Markle hayal kırıklığına uğradı.
6 ay düşeslik eğitimi alacağı konuşulan Markle'ın, kıyafet kurallarının yanında Kraliyet yemekleri hakkında da eğitim alacağı iddia edildi.

DAVET YOKSA YENEBİLİR

Öte yandan, İngiliz basınında çıkan haberler sonrası, Kraliyet Ailesi'nin eski aşçısı Darren McGrady sarayın kuralları hakkında konuştu.
Sağlığına dikkat eden Kraliçe'nin sarayda patates, pirinç, makarna gibi yiyecekleri yasakladığını, sarımsak ve soğana ise büyük bir kısıtlamanın olduğunu açıkladı.
Deniz ürünlerinin zehirlenme riskine karşı Kraliyet üyelerine yasak olduğunu söyleyen McGrady, "Sarayda, sarımsak ve soğanlı yemekleri herhangi bir davet olmadığı zaman yiyebilirler. Kurallar çok net" dedi.

FİNAL SEZONUNDA ŞOK OLACAKSINIZ

Game of Thrones'un yıldızı Nikolaj Coster Waldau, merakla beklenen final sezonu hakkında konuştu. Yakışıklı oyuncu verdiği röportajda, "Final senaryosunu okudum.
Dan Weiss ve David Benioff'e 'daha iyisini yapamazdınız' dedim. Senaryoyu okuduğumda bazı kısımlar tahmin ettiğim gibiydi ancak diğer kısımlar kesinlikle şoke edici ve sürpriz doluydu. Burada dev yapbozun tüm parçaları birleşiyor" ifadelerini kullandı.

MADONNA'DAN ALBÜM MÜJDESİ

Yeni albüm hazırlıklarını sürdüren pop kraliçesi Madonna'nın geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen Met Gala'da, yeni albümünden bir parça söylediği ortaya çıktı. Like A Prayer ve Leonard Cohen klasiği Hallelujah gibi şarkıların yanı sıra, Beautiful Game isimli yeni bir şarkısını da geceye katılan isimlerle paylaşan dünyaca ünlü yıldızın ortaya çıkan görüntülerinde "Harika bir albüm geliyor. Beklediğinize değecek." müjdesini verdiği görüldü.

RENEE ZELLWEGER'İN İLK TV BAŞROLÜ

Amerikalı oyuncu Renee Zellweger, Netflix yapımı What / If dizisiyle birlikte ilk kez başrol olarak televizyon ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.
Trajik olaylar yaşayan insanların hikayelerini konu alan dizinin her sezonu çeşitli kültürel olaylardan yola çıkarak farklı bir etik hikayeyi takip edecek.
Anne adlı karaktere hayat verecek olan güzel oyuncu "Dizi birer saatten oluşacak, yönetmenimiz Robert Zemeckis'le iyi bir iş çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA