• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.06.2015, 00:00
KOÇ:
Duygusal konularda özellikle alınganlık göstereceğiniz birgün. Partnerinizle aranızda gelişen durumlar, sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilirsiniz.

BOĞA:
Günlük hayatınızda karşınıza çıkabilecek, sıkıntılara karşı bugün tedbiri elden bırakmayın ve düşünceleriniz çevrenizle paylaşmamaya çalışın. Henüz isimlendiremediğiniz olaylar kesinlik kazanacak.

İKİZLER:
Bugün, Terazi'deki Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıfa sahipsiniz. Karşınızdaki kişilerin iş potansiyelinin düşük olması sosyal yaşamınızda daha çok değer verilmenize neden olacak.

YENGEÇ:
Ailenizle ilgili takıntılı konulardan vazgeçmelisiniz. Korkularınızdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz.

ASLAN:
Öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız. Bugün iletişim konusunda göstereceğiniz başarı, çevrenize örnek teşkil edecek.

BAŞAK:
Enerjinizi dikkatli kullanmamız gereken bir gün. Önemli iş anlaşmaları yapmak için uygun dönemlerden biri. Fikir çatışmaları yaşarak kendi düşüncelerinizi ve şartlarınızı karşı tarafa kabul ettirebilirsiniz.

TERAZİ:
Duygusal iniş ve çıkışlarınıza siz de anlam veremiyorsunuz. Nedensiz içsel sorgulamayı bırakın ve yaşamı kendi mantık çerçevesinde değerlendirmeye çalışın. Özellikle parasal konularda şartları değiştirmek sizin elinizde.

AKREP:
Uzun süredir planladığınız fakat cesaret bulamadığınız çalışmalarınız için uygun bir gün. Bugün, kendinizi irdeleme ihtiyacı içindesiniz. İçsel sesinizle baş başa kalmayı denemelisiniz. Kendinizi mutlu edecek işler bulmalısınız.

YAY:
Bugün değişken olmanız sizi canlı ve neşeli yapıyor. Her an ilgi odağı oluyorsunuz. Fakat sizi takip etmekte zorlanıyorlar. Bugün daha da hareketli olacaksınız. Karşılaştığınız her kişi ilginizi çekecek.

OĞLAK:
Ay tepe evinizde ilerliyor. Meslek ve toplumsal olgular ön plana çıkıyor. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyor ve sessizliği tercih ediyorsunuz. Takıntılı disiplininiz herkesi zorlayabiliyor.

KOVA:
Detayların ön plan çıkmasıyla bazı incelikler önem kazanacak. İşinizle ilgili hoşunuza gitmeyen sorunlar gündeme gelecek. Başarı sizin için çok önemli ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz.

BALIK:
Size sunulan fırsatlara kayıtsız kalamayacaksınız. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Küçük korkularınızla baş etmenin yolunu bulmalısınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA